Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a intamplat cu adevarat cu fiica lui Marius Teicu atunci cand s-a internat in spital la inceputul verii! “Era palida si ii era mereu rau”

Patricia Teicu Radulescu a murit, azi, la Spitalul Fundeni, la doar 41 de ani. Fiica marelui compozitor suferea de o leucemie in forma severa, care i-a macinat organismul in ultimii doi ani.

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Patricia a fost internata in spital la inceputul lunii iulie si, timp de trei saptamani, a stat la Sectia de Terapie Intensiva, intrucat starea ei era foarte grava.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

“Initial, fata lui Marius Teicu a venit la Fundeni in iunie, cam pe la sfarsit, si era in stare destul de grava. Era palida si spunea ca ii era mereu rau. Patricia a stat pe sectie, la Transplant Medular, si, in cateva zile, starea ei s-a ameliorat.

A fost externata si se spera sa isi revinaa Din pacate, o saptamana si jumatate mai tarziu, ea a revenit la clinica, de data aceasta, intr-o situatie dificila, cu o anemie accentuata. A fost bagata direct la Terapie, unde s-a facut tot ce-i omeneste posibil pentru a o salva! Din pacate, de dimineata, a murit”, au dezvaluit persoane din preajma Patriciei Radulescu Teicu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI