Au trecut trei saptamani de la disparitia lui Salvatore Popescu, din Istanbul, de la intrarea in Palatul Topkapi. Acolo a fost vazut, pe 30 august, pentru ultima data de sotia si de fiica lui, care se oprisera sa se odihneasca la umbra unui copac, chiar inainte de poarta.

Barbatul nu avea la el un telefon cu roaming activat sau cu date mobile asa ca nu a putut sa fie contactat de sotie.

Aceasta l-a cautat in timpul vizitei in palat, insa a intrat in panica doar atunci cand a ajuns la hotel si a constatat ca barbatul nu este nici acolo. A alertat imediat politia turca si ambasada romana. Femeia s-a intors intre timp in tara si a asteptat sa primeasca vesti despre sotul sau.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

 

Salvatore Popescu, romanul disparut in Istanbul, e de negasit la 3 saptamani de cand a fost vazut ultima data

Nu a primit insa prea multe informatii, desi ea crede ca Salvatore Popescu a fost rapit.

Imediat cum s-a intors in tara, fameia a cerut si informatii de la banca unde are contul sotul sau, pentru a afla daca dupa data disparitiei lui au fost retrasi bani, insa s-a lovit de un refuz. A trebuit sa faca o solicitare la politia din Ploiesti pentru a afla aceste informatii. Iar cand acestea au venit, toata lumea a fost uimita.

De la data disparitiei lui Salvatore Popescu, in Palatul Topkapi din Istanbul, din contul sau bancar au fost extrase mai multe sume mici de bani, de la mai multe banci din Turcia.

Conform unor surse din ancheta, citate de presa locala, banii ar fi fost scosi din banca incepand cu data de 5 septembrie, insa politia nu are informatii daca banii au fost scosi de barbat sau de o alta persoana cu cardul lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si