"In urma propunerii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, magistratii au luat masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile fata de barbatul in varsta de 40 de ani, care a fost implicat in accidentul rutier din data de 07 noiembrie", au anuntat joi reprezentantii Brigazii Rutiere a Capitalei.

Miercuri seara, acestia transmiteau ca s-a dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat de 40 de ani implicat in accidentul de marti seara in care o femeie de 35 de ani a murit, iar o tanara de 18 ani a fost

grav ranita.

Citeste si: Mesajul emotionant al elevului de 14 ani care a creat logo-ul Romaniei pentru presedintia Consiliului UE: "Am remarcat cu tristete cum oameni care nu ma cunosc m-au denigrat pentru un desen"

”Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului”, comunica Brigara Rutiera.

Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Avand in vedere ca cercetarile sunt in desfasurare si ca orice date referitoare la dinamica accidentului pot impieta asupra cursului anchetei, aceste informatii vor face obiectul unei comunicari ulterioare”, au mai precizat reprezentantii Brigazii Rutiere.

Potrivit acestora, accidentul s-a produs, marti seara, in jurul orei 22.15 intre doua masini aflate in miscare. Ulterior una dintre acestea a luat foc, iar alte patru autoturisme stationate au fost avariate, unele dintre ele luand foc.

O femeie a murit, iar o tanara de 18 ani a fost grav ranita, fiind trasportata la Spitalul Floreasca.

Martorii accidentului au declarat, pentru Digi24, ca echipele de interventie au ajuns abia dupa aproape jumatate de ora la locul accidentului, iar victimele ar fi fost scoase din masina de celalalt sofer implicat in accident, care ulterior a fugit.

De asemenea, martorii au precizat ca s-a incercat stingerea incendiului cu stingatoare, pana la sosirea pompierilor.

In urma verificarilor politistilor, a fost identificat soferul celei de-a doua masini, fiind vorba despre un barbat in varsta de 40 de ani, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o alcoolemie de 0.28 miligrame la mie alcool pur in aerul expirat.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si