Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a intamplat cu barbatul implicat in accidentul din Sectorul 2, in care o femeie a murit si mai multe masini au luat foc! Procurorii au facut anuntul

Barbatul implicat in accidentul de marti seara, din Sectorul 2 al Capitalei, in care o persoana a murit, alta a fost ranita si mai multe autoturisme au fost cuprinse de flacari, retinut miercuri, a fost arestat pentru 30 de zile.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"In urma propunerii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, magistratii au luat masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile fata de barbatul in varsta de 40 de ani, care a fost implicat in accidentul rutier din data de 07 noiembrie", au anuntat joi reprezentantii Brigazii Rutiere a Capitalei.

Miercuri seara, acestia transmiteau ca s-a dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat de 40 de ani implicat in accidentul de marti seara in care o femeie de 35 de ani a murit, iar o tanara de 18 ani a fost grav ranita.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului”, comunica Brigara Rutiera.

Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2.

”Avand in vedere ca cercetarile sunt in desfasurare si ca orice date referitoare la dinamica accidentului pot impieta asupra cursului anchetei, aceste informatii vor face obiectul unei comunicari ulterioare”, au mai precizat reprezentantii Brigazii Rutiere.

Potrivit acestora, accidentul s-a produs, marti seara, in jurul orei 22.15 intre doua masini aflate in miscare. Ulterior una dintre acestea a luat foc, iar alte patru autoturisme stationate au fost avariate, unele dintre ele luand foc.

O femeie a murit, iar o tanara de 18 ani a fost grav ranita, fiind trasportata la Spitalul Floreasca.

Martorii accidentului au declarat, pentru Digi24, ca echipele de interventie au ajuns abia dupa aproape jumatate de ora la locul accidentului, iar victimele ar fi fost scoase din masina de celalalt sofer implicat in accident, care ulterior a fugit.

De asemenea, martorii au precizat ca s-a incercat stingerea incendiului cu stingatoare, pana la sosirea pompierilor.

In urma verificarilor politistilor, a fost identificat soferul celei de-a doua masini, fiind vorba despre un barbat in varsta de 40 de ani, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o alcoolemie de 0.28 miligrame la mie alcool pur in aerul expirat.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI