Cand a ajuns primar general al Capitalei, Basescu a cedat partile sale de actiuni sotiei sale. Asa ca, prin 2000, societatea Prod Cros SRL era detinuta in acte de Maria Basescu si Mircea Basescu.

In acte, Maria Basescu figureaza ca actionara a firmei
In acte, Maria Basescu figureaza ca actionara a firmei

Dupa 2004, cand Basescu a devenit presedinte, afacerea a cam luat-o la vale, iar in 2006, conform presei locale, hala fabricii din cartierul constantean Bratianu a fost golita de utilaje.

Activitatea firmei a fost suspendata oficial insa trei ani mai tarziu. Oficial, fratele presedintelui a precizat atunci ca nu mai avea rost sa plateasca impozite degeaba, pentru ca de produs inghetata nu mai era cazul.
Cladirea fostei fabrici de inghetata (foto: Adevarul)
Cladirea fostei fabrici de inghetata (foto: Adevarul)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Firma insa nu a disparut. In 2014 ea si-a reluat activitatea, conform datelor de la Fisc, dar la finalul lui 2015, activitatea acesteia era tot pe zero. Ceea ce este interesant e ca la capitolul "tipul de activitate" este tot fabricarea inghetatei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si