Giovani Becali

La mijocul lunii februarie, s-a  decis condamnarea la cinci ani si opt luni de inchisoare a lui Victor Becali, Ioan Becali a primit sapte ani si patru luni de inchisoare, in timp ce Cristian Borcea a fost achitat, in dosarul in care au fost acuzati ca i-a dat mita de aproape 200.000 de euro fostei judecatoare Geanina Terceanu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Giovani Becali

Giovani Becali a plans la iesirea din puscarie! Totul s-a intamplat in curtea vilei sale

Dupa decizie, Giovani a ajuns la Penitenciarul Jilava si, timp de trei luni, a incercat sa iasa din inchisoare! Acest lucru s-a realizat pe 2 mai, atunci cand judecatorii au decis, tinand cont de varsta, sa fie eliberat! “Omul de afaceri a fost extrem de fericit in momentul in care a aflat ca pleaca de la puscarie! Nu a vrut sa vorbeasca totusi cu nimeni la poarta unitatii, si-a luat doar la revedere de la colegii de celula”, au dezvaluit apropiatii lui Becali!

Giovani Becali

Daca la Jilava, el a parut senin si nu a schitat nici macar un gest, ei bine, se pare ca, ajuns acasa, la familie, situatia s-a schimbat! “Giovani nu si-a mai putut ascunde sentimentele atunci cand s-a intors la sotie.

De altfel, atunci cand a intrat in curte, ea l-a imbratisat, iar fostul impresar avea lacrimi in ochi”, au mai povestit persoanele din preajma lui Giovani Becali!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si