Familia Luizei Melencu a primit o nouă veste despre adolescenta dispărută în luna aprilie. La patru luni de când tânăra parcă a intrat în pământ, noi imagini ies la iveală cu aceasta, din ziua dispariției.

Citeste si: Scandalos! Fată de 14 ani din Galați, plină de sânge, ignorată de polițiști- IMAGINI ȘOCANTE

La scurt timp după ce mama acesteia a primit un telefon din partea unui procuror, au ieșit la iveală noi imagini cu Luiza.

Acestea au fost înregistrate într-un mall din Craiova. Familia Luizei a fost chemată la poliție pe 19 aprilie pentru a o recunoaște.

Citeste si: Mihaela Brooks aruncă în aer ancheta din cazul Caracal! 10 motive pentru care povestea cu ADN-ul găsit în butoi nu stă în picioare

Sora, cumantul și bunicul Luizei au fost la vizionare și au recunoscut-o în aceste imagini, însă mama fetei a spus că persoana din imagini nu este fiica ei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mama Mihaelei Luiza Melencu a povestit că fata își dorea foarte mult o pereche de pantofi, așa că a plecat la bancă să scoată banii pentru ei.

„Nu știu nimic. Noi i-am trimis bani din Anglia, dar era închis la MoneyGram. Erau pentru o pereche de adidași. Nu i-a putut scoate și i-am scos noi când am venit în țară. Am fost ieri la familia Alexandrei. Ei cel puțin au o certitudine, dar noi nu știm absolut nimic în privința Luizei”, a spus mama fetei în cadrul unui interviu TV.

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu, noi dezvăluiri cu privire la ce s-a întâmplat cu Alexandra: "Nu mă las până nu se află tot"

foto: capturi Antena 3.

Mărturiile cutremurătoare ale unchiului: „A sunat-o pe mama Luizei și i-a zis că e moartă”

Ce spune unchiul Luizei Melencu despre crimele de la Caracal.

Unchiul Luizei Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă, face acuzații grave. Acesta susține că un procuror a sunat-o pe mama Luizei și i-a spus un lucru de neacceptat la telefon.

Acesta îl acuză pe procurorul Liviu Vasilescu, cel care s-a ocupat de dosarul Luizei, că duminica trecută a sunat-o pe mama acesteia și i-a spus că știa cu o zi înainte că fata ei e moartă. Mai mult decât atât, s-a oferit și să o ajute cu pregăririle pentru înmormântare.

Unchiul Luizei acuză atitudinea procurorului

Știți ce i-a zis Vasilescu? Doamna Melencu, condoleanțe. Prin telefon, atenție. Tu, ca procuror, comunici părinților, fără un psiholog, fără alb pe negru, de când și-a deschis dl Vasilescu IML privat? De când și-a deschis Vasilescu eliberări de certificat de deces, să poată să spună chestia asta? Doamna Melencu, eu știu de ieri ceva, ceva. Dar n-am vrut să vă spun, m-am dus liniștit, am dormit liniștit, m-am trezit dimineață, mi-am băut cafeaua și hai să-i spun ăsteia proaste ca să nu se mai…

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

El știe de ieri că osemintele ce s-au găsit sunt ale Luizei și că Luiza e moartă și că mâine va veni și dacă vreți s-o înmormântați, vă dăm actele necesare.

Noi am încercat s-o liniștim pe mama Luizei, stai domne că nu s-a găsit cadavrul Alexandrei, așteaptă puțin, nu s-a găsit nicio pată de sânge. Acest om, sub presiune, ar fi putut să afirme de obosit, de stresat, da, bă, le-am omorât, l-am omorât și pe Ceaușescu. S-au întâmplat cazuri ca, după 20 ani, să se adeverească criminalul adevărat. Deci, nu știu ce vor aceste autorități“, a declarat Vasile Alexandru, unchiul Luizei, pentru cancan.ro.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe Luiza și pe Alexandra, după ce a crezut că cele două sunt prostituate, atunci când le-a luat la ocazie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si