Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a întâmplat cu Luiza, în ziua dispariției! Unde ar fi fost surprinsă

Misterul în cazul dispariției Luizei Melencu se adâncește. Unde ar fi fost surprinsă în ziua în care a dispărut.

M.V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:


Familia Luizei Melencu a primit o nouă veste despre adolescenta dispărută în luna aprilie. La patru luni de când tânăra parcă a intrat în pământ, noi imagini ies la iveală cu aceasta, din ziua dispariției.

Citeste si: Scandalos! Fată de 14 ani din Galați, plină de sânge, ignorată de polițiști- IMAGINI ȘOCANTE

La scurt timp după ce mama acesteia a primit un telefon din partea unui procuror, au ieșit la iveală noi imagini cu Luiza.

Acestea au fost înregistrate într-un mall din Craiova. Familia Luizei a fost chemată la poliție pe 19 aprilie pentru a o recunoaște.

Citeste si: Mihaela Brooks aruncă în aer ancheta din cazul Caracal! 10 motive pentru care povestea cu ADN-ul găsit în butoi nu stă în picioare

Sora, cumantul și bunicul Luizei au fost la vizionare și au recunoscut-o în aceste imagini, însă mama fetei a spus că persoana din imagini nu este fiica ei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mama Mihaelei Luiza Melencu a povestit că fata își dorea foarte mult o pereche de pantofi, așa că a plecat la bancă să scoată banii pentru ei. „Nu știu nimic. Noi i-am trimis bani din Anglia, dar era închis la MoneyGram.

Erau pentru o pereche de adidași. Nu i-a putut scoate și i-am scos noi când am venit în țară. Am fost ieri la familia Alexandrei. Ei cel puțin au o certitudine, dar noi nu știm absolut nimic în privința Luizei”, a spus mama fetei în cadrul unui interviu TV.

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu, noi dezvăluiri cu privire la ce s-a întâmplat cu Alexandra: "Nu mă las până nu se află tot"

foto: capturi Antena 3.

Mărturiile cutremurătoare ale unchiului: „A sunat-o pe mama Luizei și i-a zis că e moartă”

Ce spune unchiul Luizei Melencu despre crimele de la Caracal.

Unchiul Luizei Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă, face acuzații grave. Acesta susține că un procuror a sunat-o pe mama Luizei și i-a spus un lucru de neacceptat la telefon.

Acesta îl acuză pe procurorul Liviu Vasilescu, cel care s-a ocupat de dosarul Luizei, că duminica trecută a sunat-o pe mama acesteia și i-a spus că știa cu o zi înainte că fata ei e moartă. Mai mult decât atât, s-a oferit și să o ajute cu pregăririle pentru înmormântare.

Unchiul Luizei acuză atitudinea procurorului

Știți ce i-a zis Vasilescu? Doamna Melencu, condoleanțe. Prin telefon, atenție. Tu, ca procuror, comunici părinților, fără un psiholog, fără alb pe negru, de când și-a deschis dl Vasilescu IML privat? De când și-a deschis Vasilescu eliberări de certificat de deces, să poată să spună chestia asta? Doamna Melencu, eu știu de ieri ceva, ceva. Dar n-am vrut să vă spun, m-am dus liniștit, am dormit liniștit, m-am trezit dimineață, mi-am băut cafeaua și hai să-i spun ăsteia proaste ca să nu se mai…

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

El știe de ieri că osemintele ce s-au găsit sunt ale Luizei și că Luiza e moartă și că mâine va veni și dacă vreți s-o înmormântați, vă dăm actele necesare.

Noi am încercat s-o liniștim pe mama Luizei, stai domne că nu s-a găsit cadavrul Alexandrei, așteaptă puțin, nu s-a găsit nicio pată de sânge. Acest om, sub presiune, ar fi putut să afirme de obosit, de stresat, da, bă, le-am omorât, l-am omorât și pe Ceaușescu. S-au întâmplat cazuri ca, după 20 ani, să se adeverească criminalul adevărat. Deci, nu știu ce vor aceste autorități“, a declarat Vasile Alexandru, unchiul Luizei, pentru cancan.ro.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe Luiza și pe Alexandra, după ce a crezut că cele două sunt prostituate, atunci când le-a luat la ocazie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI