Dispariția celor trei a provocat o adevărată mobilizare în rândul autorităților, transmite presa locală. Conform anunțului inițial al IPJ Buzău, au avut loc căutări în extravilanul pădurii din localitatea Vărf, sat Năeni. 

Citește și: Alertă- o femeie, de 35 de ani, și fiicele sale au fost date dispărute

În căutarea lor a fost mobilizat un amplu dispozitiv care a inclus luptători din Serviciul de Acțiuni Speciale, în contextul în care existau informații privind prezența unui urs într-o comună învecinată.

Ce a transmis IPJ Buzău

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău a transmis sâmbătă că femeia de 35 de ani şi fiicele sale, de 5 şi 11 ani, date dispărute vineri seara au fost găsite de poliţişti într-un alt județ, mai exact în Brăila. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost găsit decedat în Lacul Bicaz

Dispariția a avut loc în comuna Merei, judeţul Buzău. În zona respectivă s-a declanșat o amplă operațiune de căutare. 

"Femeia de 35 de ani şi cele două minore în vârstă de 11 şi, respectiv, 5 ani, dispărute în ziua de 28 aprilie a.c,

au fost găsite în judeţul Brăila. Din primele verificări a reieşit că cele trei nu ar fi fost victimele vreunei infracţiuni", a transmis IPJ Buzău.

Unde a plecat, de fapt, mămica dispărută

Potrivit unor informații pe surse, femeia de 35 de ani se certase cu bunica fetițelor și a decis să plece de la domiciliul din se mute la un bărbat din Brăila.

Poliţiştii au dat de urma femeii la domiciliul unui bărbat, cu care se cunoscuse de curând prin intermediul unei platforme de socializare şi ar fi plecat de la domiciliul mamei sale, ca urmare a unor neînţelegeri.

Căutări cu câini de luat urma în pădurile din zonă

Poliţiştii au demarat sâmbătă dimineaţă ample verificări, inclusiv cu ajutorul unor câini de urmă, în zona unei păduri unde, potrivit unor informaţii, cele trei persoane ar fi fost văzute.

"La data de 28 aprilie, în jurul orei 19,20, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Merei au fost sesizaţi cu privire la faptul că Feraru Violeta, în vârstă de 35 de ani, ar fi plecat împreună cu cele două fiice ale sale, Feraru Izabela, de 11 ani şi Feraru Maria, de 5 ani, în extravilanul pădurii din localitatea Vârf, sat Năeni", a informat anterior IPJ Buzău.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si