Apropiații speră totuși la o minune. Acesta se află intubat și supravegheat medical douăzeci și patru de ore din douăzeci și patru.

Adrian Daminescu a oferit informații prețioase despre starea de sănătate a colegului său de scenă. Artistul este deconectat de la aparate, însă este menținut, în continuare, într-o ”comă controlată”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Mintea trebuie să se odihnească”, a declarat Adrian Daminescu.

 

In mediul online s-a iscat un adevarat scanda, după ce s-a inițiat o campanie de stangere de sange pentru marele artist. Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a răspuns acestor critici:

„Poti să înțelegi cât de jos am ajuns dacă există o speranță. Trebuie să ne mobilizăm să facem tot ce putem. Persoanele care au comentat ar trebui să doneze și ei, nu doar pentru Mihai Constantinescu, ci pentru toți pacienții din țara asta”, a declarat aceasta

Simona Secrier, strigăt de ajutor. Acesta i-a îndemnat pe români să meargă și să doneze sânge

“Ar fi bine să venim mai des să donăm sânge pentru cei care au nevoie, nu neapărat pentru Mihai. Mi se pare un lucru frumos că s-au mobilizat artiștii pentru a dona sânge.

Să vină toți să doneze sânge, nu neapărat pentru Mihai, mulți bolnavi au nevoie. Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile. Veștile pot fi și mai bune dacă ne rugăm în continuare și suntem alături de el”, a declarat soția îndrăgitului cântăreț, relatează România TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si