Ce s-a întâmplat cu pensia lui Irinel Columbeanu după recalcularea generală care a intrat în vigoare de la 1 septembrie. Cât primește lunar fostul milionar ajuns la vârsta de 67 de ani.

Citește și: VIDEO „Cel mai frumos și fericit moment!” Irinel Columbeanu, fără cuvinte după ce și-a văzut fiica. Irina are planuri mari pentru viitor: „Mi-a fost foarte dor”

Deși pare incredibil, cel cunoscut odinioară drept milionarul de la Izvorani s-a bucurat când a primit prima pensie, de circa 2.000 de lei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Asta pentru că a rămas sărac lipit pământului și se bazează pe donațiile prietenillor pentru a-și plăti chiria de aproape 1000 de euro.

Irinel Columbeanu nu a împlinit nici măcar un an de când a intrat și el în rândul pensionarilor. El consideră că noua lege a pensiilor este bine-venită.

"Legea e bună. Nu am primit încă nicio decizie. Probabil și pentru că nu am mult de când iau pensie.

Am sub 2000 de lei lunar”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Fanatik.

Irinel Columbeanu, ajutat financiar și de fiica lui

Irinel Columbeanu a avut parte de câteva zile extrem de frumoase, în această vară, în perioada în care Irinuca, fiica lui și a Monicăi Gabor, s-a aflat în România.

Cei doi s-au revăzut pentru prima oară de când adolescenta s-a mutat în America, în urmă cu șase ani, potrivit ProTV.

Aflată în Los Angeles, Irinuca s-a angajat din acest an și îl sprijină financiar pe tatăl ei.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si