Agentul Ovidiu Andrei a devenit celebru dupa ce, anul trecut, la data de 9 iunie, a avut un conflict violent, in trafic, cu fostul deputat Cristian Boureanu. Cu toate ca nu se afla la volanul masinii sale, fostul politician s-a infuriat pentru faptul ca politistii i-au facut soferului semn sa opreasca.

Boureanu bause peste masura intr-un local de lux si il tocmise apoi, pe unul dintre angajatii restaurantului, sa faca pe soferul si sa-l conduca acasa.

Dupa ce omul a tras pe dreapta, Cristian Boureanu s-a certat cu politistii si l-a lovit, pe unul dintre ei, cu genunchiul, in zona inghinala. In replica, politistul i-a tras un pumn in barbie, iar acesta s-a prabusit inconstient la pamânt.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

Ulterior, pe fondul scandalului mediatic monstu care s-a declansat, politistul a fost retras din strada, fara vâlva. Potrivit unor surse din Politie, Ovidiu Andrei a ajuns acum la Biroul Accidente Usoare, unde constata tamponari.

Sursa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si