Moartea omului de afaceri Dan Adamescu, survenită în ianuarie 2017, a însemnat izbucnirea unui conflict legat de averea sa între moștenitori. Pe lângă luptele interne, văduva magnatului, Carmen Adamescu, a declanșat și un proces împotriva postului tv Antena 3, a moderatorului Mihai Gâdea și a iubitei fiului ei vitreg, Adriana Costantinescu, după o emisiune difuzată la postul respectiv în martie 2017. 

Citeste si: Moment incredibil, în direct! Mihai Gâdea a încercat să-i sărute mâna lui Florin Piersic! Cum a reacționat actorul?

După aproape trei ani de judecată, în martie anul curent, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să trimită cauza spre rejudecare”Detalii soluţie: Decizia nr. 775: Admite recursurile declarate de reclamanta Adamescu Carmen şi de pârâţii Constantinescu Adriana, Antena 3 – News & Current Affairs şi Gâdea Mihai împotriva deciziei civile nr. 1203 A/2018 din 19 octombrie 2018, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a civilă. Casează decizia recurată şi trimite cauza, spre rejudecare, aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă.”, așa suna decizia instanței. 

Carmen Adamescu a solicitat daune de un milion de euro de la Mihai Gâdea 

În prima fază a respectivului proces, Carmen Adamescu, care solicita daune morale de 4.476.600 lei (un milion de euro) de la fiecare dintre cei trei pârâți (Mihai Gâdea, Antena 3, Adriana Constantinescu) obținuse o victorie de etapă, dar daunele primite au fost considerate prea mici de către văduva milionarului. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Gâdea
Mihai Gâdea a fost dat în judecată de Carmen Adamescu

Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa civilă atacată, în sensul că: Admite în parte cererea.

Obligă pârâții Antena 3 S.A. și Mihai Gâdea la plata în solidar către reclamantă a sumei de 4.000 lei, cu titlu de daune morale. Obligă pârâta Adriana Constantinescu la plata către reclamantă a sumei de 4.000 lei, cu titlu de daune morale. Obligă pârâții Antena 3 – News & Current Affairs și Mihai Gâdea la redarea dispozitivului prezentei hotărâri judecătorești în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, la momentul și sub condiția rămânerii definitive a acesteia. Respinge capătul de cerere privind obligarea pârâților la prezentarea de scuze reclamantei, în mod public, ca neîntemeiat. Respinge cererea intimatei-pârâte Adriana Constantinescu de obligare a apelantei-reclamante la plata cheltuielilor de judecată ocazionate în apel, ca neîntemeiată. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare”, anunța Curtea de Apel în octombrie 2018. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Așadar, procesul a fost reluat pe 13 iulie, la Curtea de Apel București, dar la solicitarea avocatului apărării cauza a fost amânată pentru 9 noiembrie 2020. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si