Cazul celor două adolescente care și-au pus capăt zilelor la Lupeni a îngrozit România! Fetele s-au aruncat în gol dintr-un turn dezafectat, lăsând în urmă un munte de durere. Membrii familiei sunt în stare de șoc și nimeni nu s-ar fi așteptat ca cele două prietene să recurgă la un astfel de gest.

Oamenii legii fac în continuare cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia. Autoritățile iau în calcul și consumul de substanțe interzise sau alcool în seara respectivă, iar astăzi au fost audiați părinții celor două adolescente.

Mama uneia dintre fetele decedate la Lupeni, declarații cutremurătoare

Ies la iveală noi detalii în cazul celor două adolescente care s-au sinucis la Lupeni. Mama uneia dintre ele face declarații cutremurătoare și spune ce s-a întâmplat cu fiica ei, în ultima săptămână. Femeia a fost audiată în cursul acestei zile, iar la ieșire a dat declarații.

Citește și: VIDEO. De ce s-au sinucis împreună Alexandra și Georgiana, cele două fete de 15 ani din Lupeni. Ce au găsit polițiștii în telefoanele adolescentelor

Femeia mărturisește că fiica sa eram foarte deschisă cu ea și vorbeau orice. Totul însă se pare că s-ar fi schimbat în ultima săptămână, atunci când nu ar mai fi fost așa.

"Nu știu, că ea era foarte deschisă cu mine, îmi povestea tot ce se întâmpla, numai că în ultima săptămână nu mai era", a explicat femeia, potrivit România TV.

Mama adolescentei a fost întrebată și dacă se consumau substanțe interzise în anturajul celor două, însă a precizat că din ceea ce știa ea, nu se întâmpla acest lucru.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

dubla sinucidere lupeni

Cele două tinere care au decis să-și pună capăt zilelor la Lupeni

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Adolescentele de la Lupeni, mesaje de adio pentru cei dragi

Cele două prietene de 15 ani și-au pus capăt zilelor împreună, aruncându-se în gol de la 20 de metri înălțime. Fiecare a lăsat un mesaj de adio, chiar înainte să comită gestul necugetat. Una dintre tinere și-a sunat mama și i-a spus ce vrea să facă, în timp ce prietena ei a lăsat un mesaj de adio.

Citește și: Ultimul mesaj al celor două fete de 15 ani din Lupeni înainte de a se arunca în gol de pe turnul de 20 de metri. "Mersi că ne-ați jignit și ne-ați făcut în toate felurile. Sunteți un grup toxic"

Mama fetei i-a anunțat imediat pe omenii legii, iar tatăl său a pornit disperat la fața locului. Medicii le-au resuscitat pe cele două tinere, însă eforturile au fost în zadar.

"Polițiștii au identificat trupurile celor două minore din Uricani, față de unul dintre acestea fiind declarat imediat decesul, iar față de cea de-a doua- echipele medicale încercând protocolul de resuscitare- însă din păcate fără rezultat", a transmis IPJ Hunedoara.

În telefonul uneia intre tinere au fost găsit și o serie de mesaje pe care le-au trimis prietenilor. Acestea le reproșau amicilor faptul că au fost batjocorite și le aduceau acuzații grele.

"Mă bucur că v-am cunoscut! Mersi că ne-ați jignit și ne-ați făcut în toate felurile. Sunteți un grup toxic și ne omorâm din cauza voastră", a scris unda dintre tinere, pe un grup în care se aflau mai mulți prieteni.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În cazul tragediei de la Lupeni există și suspiciuni cu privire la consumul de substanțe interzise. Oamenii legii iau în calcul și această variantă, în cursul zilei de luni urmând să apară rezultatele testelor.

tragedie lupeni

Locul tragediei de la Lupeni, unde două adolescente s-au aruncat în gol

Tatăl uneia dintre fete a ajuns primul la locul tragediei

Tragediei de la Lupeni a îngrozit toată țara. Primarul din Uricani, localitatea din care erau cele două fete a dezvăluit faptul că tatăl uneia dintre ele a fost cel care a ajuns primul la locul faptei, după ce fiica și-a sunat mama să îi spună ce vrea să facă.

În timp ce mama discuta cu operatorii de la 112, bărbatul s-ar fi urcat în mașina și a pornit direct spre turnul dezafectat de la Lupeni, însă în momentul în care a ajuns la fața locului a fost pre târziu.

 "I-a spus mamei la telefon că se aruncă. Tatăl fetei care a sunat s-a dus spre Lupeni, a ajuns acolo la locul tragediei și a ajuns primul, cu un pompier și fetele erau deja căzute, decedate. Erau prietene foarte bune", a declarat primarul din Uricani, Dănuț Buhaescu, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si