S-au dat peste 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam

Mai mulți jandarmi sunt prezenți chiar la intrarea în curtea vilei, însă nu par deranjați de lipsă măștilor de protecție sau de nerespectarea distanței în vederea prevenirii contractării coronavirusului.

Citeste si: Masca de protecţie devine obligatorie în spaţiile publice aglomerate şi în judeţul Cluj

"S-au dat peste 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Toţi cei care au încălcat legea vor primi sancţiuni, vă asigur de acest lucru. Poliţia şi Jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea lucrurile şi a nu se întâmpla ceva. Dacă am avea informaţii că s-ar întâmpla ceva, vă asigur că sunt informaţii clasificate şi suntem în misiune. Iar dacă în curte sunt mai multe persoane decât prevede legea, vor fi amendate. Vor fi legitimate şi sancţionate", a declarat, în direct la postul România TV, Marcel Vela.

"Dacă sunt mai mult de 50 de persoane vor fi sancţionate şi vor fi luate măsurile în consecinţă. Eu vă spun ce atribuţii are poliţia: aplică legea şi legea e una pentru toată lumea", a mai declarat Vela, într-un dialog telefonic cu Victor Ciutacu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Când se vor redeschide restaurantele? „Am face un rău cu mâna noastră turiștilor și consumatorilor”

"Scena cu mai mulţi oameni lângă sicriu a fost în timpul zilei, nu seara. La ora 17.00 au fost declaraţii de presă în care s-a precizat ce s-a întâmplat acolo", a mai afirmat Marcel Vela, în dialogul cu Victor Ciutacu.

"Nu puteţi spune că situaţia e sub control când ăia se taie pe străzi, domnule ministru", i-a mai transmis Ciutacu lui Vela.

"Poliţia nu are la fiecare interlop un paznic ca să verifice dacă îl taie cineva. Sunt dosare instrumentate de către parchete, inspectoratele judeţene monitorizează fiecare grupare, astfel încât noi să putem interveni în cazul în care are loc o infracţiune. Nu înseamnă că dacă doi interlopi au ajuns în situaţia în care unul este victima tragică a unei altercaţii e vina poliţiei că nu a fost prezentă când cei doi s-au încăierat", a răspuns Marcel Vela.

Citeste si: Ministrul Educației: „Pentru 14 zile să fie suspendate cursurile”

La miezul nopții, apropiații lui Emi Pian au scris din coroane de flori, pe gard, „EMI” și au parcat mașina interlopului în fața porții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si