În urmă cu câteva zile, polițistul care l-a determinat pe Dincă sa recunoască faptele pe care le-a comis, în speță uciderea Alexandrei și a Luizei, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Craiova.

Surse din Caracal susțin că Marius Preda s-ar fi dus la unitatea medicală din cauza unui incident petrecut în casă. ”El a fost văzut la secția de ortopedie, în urmă cu câteva zile”, au dezvăluit persoane din localitate în presă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Polițistul care l-a convins pe Gheorghe Dincă să vorbească, la spital! Are probleme locmotorii

Polițistul care l-a convins pe Gheorghe Dincă să vorbească a ajuns la spital, cu probleme locomotorii serioase. Din ultimele informații, se pare că Marius Preda s-ar fi lovit la picior atât de tare încât, după primele investigații, se pare că ar avea câteva ligamente rupte. Deocamdată, bărbatul nu a rămas la clinică, însă a fost supus unor investigații amănunțite și i s-a recomandat repaus total.

Cine este polițiștul care a avut un impact în cazul criminalului din Caracal

Marius Preda este polițist la Caracal și este singurul cu care Dincă a cerut sa vorbească în timpul anchetei crimelor. După mai bine de o oră de discuții cu omul legii, Gheorghe Dincă a vorbit despre crimele comise, după spusele avocatului său.

”A cerut să stea de vorbă cu un poliţist.

A cerut să fie singur cu acest poliţist. Sper să nu mă-nşel, dar pe acel poliţist eu nu l-am văzut în grupul poliţiştilor de la Dolj, l-am văzut doar la faţa locului, acolo, şi presupun că este poliţist de la Olt. A rămas singur cu acel poliţist, chiar mi-a solicitat să rămână singur cu acel poliţist. A stat aproximativ o oră, să fie mai bine… Imediat a mărturisit, e vorba de minute. Cu acel domn poliţist l-am văzut discutând şi cu o zi înainte, în timpul percheziţiilor, fapt pentru care şi a doua zi a solicitat să discute cu dânsul şi a discutat inclusiv cu soţia inculpatului acest domn poliţist“, a declarat în media avocatul Bogdan Alexandru.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si