Primarul sectorului 3 al Capitalei a dezvăluit ce salarii ar trebui să câștige bucureștenii, astfel încât să poată duce un trai decent în Capitală.

Ce salariu ar trebui să încaseze românii din București?

De asemenea, el a încercat să facă clarificări în cazul declarației sale făcute în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, atunci când a spus că el poate să trăiască cu doar 46 de lei timp de trei zile.

Produsele pe care și le-ar fi cumpărat cu respectiva sumă de bani sunt două pâini, două sticle de lapte, o caserolă cu humus și una cu fasole bătută, asta pentru că el ar ține o dietă, în urma căreia ar vrea să mai scape de kilogramele în plus.

”Chiar nu cheltuiesc. Mi s-a făcut foame și am fost la un magazin foarte cunoscut, de cartier. Am cumpărat de 46 de lei cât să mănânc trei zile. Nu consum mult. În continuare locuiesc într-un apartament cu două camere și în continuare nu mi se pare deloc de bun simț să cheltuiești.  În occident este o mentalitate atât de diferită”,  a mărturisit Robert Negoiță în platoul Kanal D.

Salariu bucureșteni trai decent

El este Robert Negoiță.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cel mai bogat primar din Capitală și-a cumpărat mâncare cu 46 de lei. Care sunt secretele lui Robert Negoiță pentru averea impresionantă?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De data aceasta, primarul din sectorul 3 a spus că salariul unui cetățean pentru a putea trăi decent în București, ar fi de 1.000 de euro, respectiv 5.000 de lei.

"Venitul decent pentru un bucureștean în jurul sumei de 1.000 de euro", a spus Robert Negoiță, potrivit Antena 3 CNN. Tot pentru sursa citată, Robert Negoiță a afirmat că este foarte sănătos să mănânci puțin și foarte simplu, iar el ar prefera mereu o ciorbă de fasole făcută de mama lui, în schimbul preparatelor din carne.

Robert Negoiță salarii București

Imagine reprezentativă pentru angajați.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Ce categorie de români beneficiază de pensii dublate? „Tot ceea ce depășește 25 de ani va primi un bonus”

Cea mai recentă declarație de avere  arată faptul că Robert Negoiță ar avea în prezent 14 terenuri agricole, 11 terenuri intravilane, 4 case de locuit, un spațiu comercial în Afumați și alte câteva construcții a căror locație nu e precizată. Nici salariul lui nu este unul mic. Primarul sectorului 3 al Capitalei este de 185.736 lei/an, iar la această sumă se adaugă un venit net de 23.341 de lei anual, bani pe care îi primește ca membru în Comitetul European al Regiunilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si