Close sidebar
Close sidebar

Ce salariu are soția marelui actor Alexandru Repan? Cu 31 de ani mai mică decât partenerul ei, Simona este angajată la minister EXCLUSIV

Alexandru Repan (80 de ani) are doi băieți cu soția lui, Simona (49 de ani), angajată la ministerul fondurilor europene.

Petru Luca,

Alexandru Repan, un actor consacrat și împlinit pe toate planurile

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marele actor Alexandru Repan (80 de ani) are doi băieți cu soția lui, Simona (49 de ani), angajată la ministerul fondurilor europene. Acum doi ani, la evenimentul care a marcat 55 de ani de prezență scenică pentru maestru, Simona Repan a fost invitată să spună câteva cuvinte despre partenerul ei de viață, așa că a dezvăluit modul fabulos în care l-a cunoscut- pe când ea avea doar 7 ani- pe cel ce avea să-i devină soț. 

Citeste si: Am aflat ce avere are Marius Bodochi! Celebrul actor încasează lunar o sumă o sumă fabuloasă, dar are și pensie EXCLUSIV

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Juca in spectacolul "Craii de curtea veche", probabil ca stiti, era un one-man-show pe care Alexandru Repan il facea cu mare succes. Prietena mea m-a trecut prin culise in sala. In culise l-am vazut, isi lega lavaliera. Era o lavaliera mov, si-acum o tin minte. Si a inceput sa tipe la Ileana, ca "de ce a adus copilul asta, care n-o sa inteleaga nimic din spectacol si oricum o sa faca galagie!".

Am fost foarte revoltata la momentul acela, cum adica credea el ca eu nu o sa inteleg nimic din spectacol? Am intrat in sala, evident ca nu am inteles nimic din spectacol, dar am stat cuminte pentru ca imi era frica de vocea aia care tunase inainte. 

Alexandru Repan are o soție cu 31 de ani mai tânără

La plecare, mergeam spre casă, și acum țin minte, eram în stația tramvaiului 2 de la Gara de Nord. Era seară și ploua și am întrebat-o pe Ileana dacă Alexandru Repan e însurat. Ea mi-a zis că nu și am spus că trebuie să fie foarte inteligent. Nici acum nu țin minte, nu pot să înțeleg ce a fost în capul meu de copil de 7 ani, ce conexiuni am făcut eu între inteligența domnului Repan și celibatul dumnealui de la vremea aceea.
Acum este tatăl băieților mei, lucru pentru care îi mulțumesc. Pentru asta și pentru o parte din ce sunt eu acum”
, a povestit atunci Simona Repan. 

Soția lui Repan este analist business la ministerul fondurilor europene și câștigă aproape 8000 de lei pe lună 

Ajunsă astăzi analist business la ministerul fondurilor europene, Simona și-a publicat și declarația de avere. În document se specifică faptul că soții Repan au o casă lângă București și un apartament în Capitală, în timp ce la nivel salarial Simona aduce anual în casă suma de 95071 lei, adică aproape 8000 de lei pe lună.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI