E clar ce salariu îi dă Simona Halep noului ei antrenor. După ce australianul Darren Cahill a renunţat la colaborarea cu Simona, la finalul anului trecut, românca a abordat Australian Open fără antrenor. Chiar la sfatul lui Cahill, ea l-a contactat pe belgianul Thierry Van Cleemput, care a sosit în România zilele trecute penatru a începe pregătirile cu Simona.( vezi ce afaceri are fratele Simonei Halep)

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Dezvăluire-bombă! Serena Williams, DOPATĂ la Australian Open. Ce s-a descoperit

Ce salariu îi dă Simona Halep noului ei antrenor: "După cum ştiţi, are nevoie de ajutor"

„Abia am cunoscut-o în Australia şi am stat de vorbă. După cum ştiţi, are nevoie de ajutor, am venit aici şi poate vom colabora. Acum doar vom sta de vorbă şi poate vom încerca.

Îmi place mult jucătoarea, îmi place mult stilul ei de joc şi dacă s-ar perfecta parteneriatul, cred că ştiu cum aş putea s-o ajut. Ar fi prosteşte din partea mea să spun că voi face mai mult decât cel dinaintea mea. Ce mă interesează este munca”, a spus Van Cleemput.

Ce salariu îi dă Simona Halep noului ei antrenor. Van Cleemput va câştiga 17.000 de euro pe lună

Nu e oficial, dar s-a aflat ce salariu îi dă Simona Halep noului ei antrenor. Presa din Belgia, care a anunțat de mai mult timp mutarea, a dezvăluit că Van Cleemput ar urma să aibă un salariu de 17.000 de euro. “Adică de 5 ori mai puțin decât îi plătea Simona fostului ei antrenor”, a dezvăluit Gazeta sporturilor. Asta înseamnă că Darren Cahill încasa 85.000 de euro pe lună, adică aproximativ 1 milion de euro pe an.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si