Ion Țiriac a adunat o avere considerabilă și a ajuns să fie chiar pe locul 2 în topul celor mai bogați români. Recent, acesta a anunțat cum se vor împărți cele 2,1 miliarde de dolari ale sale, după ce el nu va mai fi, informează Digi Sport.

Cine va primi din averea lui Ion Țiriac?

Ţiriac are 3 moștenitori legitimi, respecitv Ion Alexandru Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac, însă acesta a dezvăluit că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea, respectiv 10 miliarde de lei în

33 de părţi egale.

”Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă. Dacă le cade totul din cer, vor avea un handicap”, a transmis fostul sportiv, conform sursei citate mai sus.

Testatament Ion Țiriac

Imagine cu Ion Țiriac în timpul unui interviu.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Vizită surpriză la Spitalul Foișor! Alexandru Rafila și Marcel Ciolacu au mers la Florin Piersic. Cum se simte actorul?

De asemenea, omul de afaceri ar fi spus că dacă copiilor le vor cădea totul din cer, vor avea unele dizabilități.

Unde își dorește să fie înmormântat fostul sportiv și cât a plătit?

Ion Ţiriac a vrut să-și pună la punct și toate detaliile legate de înmormântare. Așadar, afaceristul ar fi plătit suma de 80.000 de euro pentru 18 cripte în cimitirul Bellu, fiindcă își dorește ca și apropiații lui să fie înmormântați acolo, conform AS.

Testament Ion Țiriac

Imagine cu Ion Țiriac în timpul unui interviu.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine sunt cele două tinere care au sfârșit în cumplitul accident din Vaslui? Bianca și Petronela lucrau împreună la un complex: ”Te voi iubi etern”

În cimitirul Bellu sunt îngropaţi, printre alţii, Mihai Eminescu, Nichita Stănescu, Adrian Păunescu, Ion Luca Caragiale, Toma Caragiu, Radu Beligan, Gheorghe Dinică, Ilinca Tomoroveanu, Ion Dolănescu, Valeriu Sterian, dar şi alte personalităţi marcante din România.

Un loc de veci în cimitirul Bellu ar costa 28.000 de euro, însă Ion Ţiriac ar fi plătit de trei ori mai mult, mai scrie sursa de mai sus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si