Close sidebar
Close sidebar

Ce scrie pe certificatul de deces al baiatului lui Nelu Ploiesteanu! Mama tanarului isi urla durerea: "Nu a murit de boala lui"

A fost eliberat certificatul de deces al lui Mihaita, dar mama lui spune ca alta este cauza mortii lui.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Legistii au stabilit ca tanarul imobilizat la pat de-o viata a murit din cauza unui stop cardio-respirator, insa Elena Ploiesteanu ii arata cu degetul pe medici si spune ca ei sunt de vina ca baiatul a murit.
 
"Ce sa va spun? Dupa ce termin cu tot ce trebuie pentru Mihaita o sa spun tot ce am pe suflet, ce s-a intamplat cu copilul meu in spital. Nu a fost tratat cum trebuie. De la o simpla raceala l-am adus in cosciug. Eu am dovezi. A fost plimbat de la un spital la altul. Eu stiu mai bine tot ce s-a intamplat cu copilul meu! O luna am stat internata cu el. Copilul meu m-am dus cu el in brate, nu era in stare grav, avea 3500 de leucocite, si am ajuns cu el la 200 000 de leucocite.
Aceasta doamna doctor nu i-a facut tratamentul care era benefic pentru copilul meu"
, a spus Elena, fosta sotie a lui Nelu Ploiesteanu.
 
"Am sunat la trei spitale, am fost refuzata. Copilul meu trebuia sa fie internat la terapie, monitorizat. Trebuia sa fie la aparate, sa i se vada pulsul, oxigenul, sa i se faca analize. L-a adus in ultima faza in terapie pentru cateva ore.
Pe certificatul de deces scrie stop cardio-respirator. El a murit de la o raceala tratata necorespunzator. Nu a murit de boala lui"
, a adaugat mama indurerata.
 
 
Sursa: Wowbiz

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI