Anca Pandrea a fost gasita, joi seara, in stare de inconstienta in casa sa, intr-o balta de sange. Descoperita de o prietena, actrita a fost transportata de urgenta la spital.  (Anca Pandrea, primele declaratii dupa ce a fost gasita intr-o balta de sange) 

Dupa primele analize, medicii au dat verdictul si au pus accidentul pe seama unor probleme de tensiune. In momentul in care i s-a facut rau,  Anca Pandrea se afla acasa, inconjurata de cei 3 catei de talie mare pe care ii ingrijeste de ani buni. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Se implinesc 4 ani de la moartea lui Iurie Darie. Anca Pandrea a izbucnit in plans la parastasul actorului

Cum era si normal, cateii au simtit ca ceva nu este in regula si au devenit agitati dupa sosirea Politiei si a echipajului de la Ambulanta. Dupa ce a fost dusa la spital si internata, cusuta in locul in care si-a sparta capul, iar starea sa a fost stabila, primul gand al  Ancai Pandrea  s-a indreptat catre patrupezii sai. 

“Prietena mea are cheia de la mine. Am trimis-o sa stea cu catelusii. Imi aduce pijamale si ce mai am nevoie de acasa si va merge de cel putin de doua ori pe zi acasa la mine pentru a-i hrani. S-au ingrijorat de starea mea, au simtit ca este ceva in neregula cu mine si pana nu ajung la ei sa ma vada vor fi tristi”, a declarat Anca Pandrea pentru WOWbiz.ro.  

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si