In ultimele 30 de zile,  Cristian Pomohaci nu a mai avut voie sa slujeasca in biserica, interdictia temporara fiind data atunci de arhiepiscopul de Alba, IPS Irineu. Dar, in ultima perioada, Cristian Pomohaci a fost vazut de cateva ori, la spectacolele organizate de autoritatile locale ale unor comune din Ardeal. Ultimul sau spectacol a fost pe 15 iulie, la Orsei, o localitate din Bihor.

Atunci, Pomohaci era vesel, a cantat, a facut multe glume si chiar ironii pe seama situatiei in care se afla.

“Unde deschizi televizorul il vezi pe popa”, le-a spus el spectatorilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ceva se pare ca s-a intamplat cu preotul caterisit vineri, in ultima saptamana. Asta pentru ca marti, cu doar doua zile inainte de termenul la stabilit de Arhipeiscopia Alba Iulia pentru a lua decizia in cazul sau, Pomohaci a depus o cerere in care a solicitat suspecdarea temporara din preotie pe motive de sanatate.

In plus, se pare ca in ultimele zile, nu a mai vrut sa vorbeasca cu nimeni, nici macar cu avocatul sau. 


Persoane din apropierea fostului preot sustin ca acesta nu mai iese din casa, a slabit foarte mult si e abatut. Decizia de a nu mai fi lasat sa imbrace haina preoteasca probabil ca l-a afectat foarte mult.
El poate sa-si continue cariera artistica, insa si aceasta a fost afectata de scandal. Sunt tot mai multe informatii conform carora, organizatorii de evenimente l-au taiat de pe lista pe fostul preot.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si