Desi au trecut de atunci trei luni, Ioana Neagu nu a fost inca trimisa in judecata, ea fiind cercetata si acum de procurori, sub control judiciar. Pe 1 iunie, Judecatoria Sector 5 a respins plangerea inculpatei impotriva ordonantei Parchetului prin care s-a dispus prelungirea masurii preventive a controlului judiciar.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Chiar daca gradinita a fost inchisa de autoritati imediat dupa ce incidentul a fost facut public, iar cei doi angajati legal au fost concediati, conform site-ului specializat supervizor.ro, societatea nu a anuntat la Registrul Comertului suspendarea temporara a activitatii si nici nu a fost demarata vreo alta procedura.

Ioana Neagu a fost filmata in timp ce agresa copiii
Ioana Neagu a fost filmata in timp ce agresa copiii

Directoarea gradinitei private este acuzata ca ar fi batut doi copii de care trebuia sa aiba grija, parintii acestora au depus plangere penala, aducand ca dovezi si o inregistrare in care micutii sunt bruscati. Ioana Neagu a sustinut ca abuzul surprins de camerele de supraveghere a fost un incident izolat.

Femeia este cercetata acum pentru cinci infractiuni de rele tratamente aplicate minorului, iar in cazul in care va fi gasita vinovata poate primi pana la 7 ani de inchisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si