Close sidebar
Close sidebar

Ce se intampla acum cu soferul care a lovit o gravida pe trecerea de pietoni! Iulia are viata distrusa, iar bebelusul ei a trait doar cateva ore

Liviu Neculicioiu, soferul care in mai 2015 a lovit o gravida pe o trecere de pietoni din localitatea brasoveana Cristian, este la un pas de eliberare.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iulia Ganea era insarcinata in 8 luni, in primavara anului trecut, cand, in timpul unei plimbari a fost calcata de o masina al carui sofer era neatent si baut. Tanara a fost dusa de urgenta la spital, unde a fost operata si micutul i-a fost scos din burta. Baietelul nu a supravietuit decat cateva ore.

Dupa cateva luni de coma, starea Iuliei s-a ameliorat, dar nu comunica si nimeni nu stie daca aude sau intelege ce i se spune. A fost tinuta prin mai multe spitale din tara, iar in urma cu cateva luni, familia a reusit sa stranga bani pentru a o duce pe tanara intr-o clinica din Israel. Din pacate, nu au avut bani decat pentru trei luni si jumatate, adica 60.000 de euro, asa ca Iulia este acum acasa, iar cei care fac cu ea terapiile de recuperare sunt sotul ei si mama. Sotul Iuliei a filmat toate terapiile din clinica din Israel si intors acasa a invatat sa le faca el, urmarind cu atentie imaginile.

Laurentiu Ganea a invatat-o si pe mama Iuliei cum sa procedeze, pentru ca atunci cand el este la serviciu, femeia sa-l inlocuiasca.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

In tot acest timp, Laurentiu incearca sa faca si dreptate pentru familia lui.  Liviu Neculicioiu, soferul care i-a lovit sotia si i-a omorat baietelul, se afla acum in inchisoare, dupa ce la inceputul anului a fost condamnat la 2 ani si 4 luni de inchisoare, gasit pentru ca a condus sub influenta alcoolului. Mai are un pic de ispasit si poate fi eliberat in curand. Zilele urmatoare este un nou termen al procesului redeschis in vara.

Liviu Neculicioiu se afla acum in inchisoare, dar ar putea fi eliberat

„Din pacate, familia lui Liviu Neculicioiu ma contacteaza doar inainte de termene de proces sa ma intrebe despre starea Iuliei. De exemplu, pana zilele acestea, ultima data ma contactasera cu vreo cinci luni in urma, inainte sa plecam in Israel”, a declarat Laurentiu Ganea

Cea mai inversunata pe soferul vinovat este mama Iuliei, care de mai bine de un an si jumatate vede de fiica ei ca de un bebelus. “Sa ajungi in inchisoare dupa ce ai omorat un bebelus si sa faci un an de zile pentru ca apoi sa iesi, va dati seama ca nu sunt cuvinte care sa descrie sentimentele mele. Nu mi-as dori sa-l vad fata in fata pentru ca nu stiu cum as reactiona. Tot ce imi doresc este ca Iulia sa-si revina”, a spus mama tinerei, pentru Buna Ziua Brasov.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI