Close sidebar
Close sidebar

Ce se intampla acum in dosarul incendiului de la restaurantul constantean in care trei tinere au murit arse! “Nimeni nu-si aminteste ce-a fost cu ele in noaptea aia!”

Au trecut mai bine de doi ani si jumatate de la tragedia care a indoliat trei familii din Constanta. Trei tinere si-au pierdut viata in aprilie 2014 in incendiul din restaurantul constantean Beirut, dar nici acum nu se stie cine e vinovat de faptul ca fetele au ars de vii intr-o camaruta de deasupra localului.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu cateva saptamani a inceput procesul, iar dupa primele declaratii ale martorilor, rudele fetelor au fost dezamagite. Se pare ca nimeni nu-si aminteste cum de fetele au fost “uitate” in camaruta minute bune, in timp ce pompierii intrebau daca mai e cineva in cladire. Cand au urcat dupa fete, era prea tarziu. Tinerele, doua dansatoare si o cantareata murisera arse de vii pentru ca nu putusera deschide usa incaperii care le tinea loc de vestiar.

Mihaela Tuca (stanga), Nicoleta Vasiliteanu si Nicoleta Cengher au pierit in incendiu

La termenul de la inceputul lunii noiembrie au fost audiati un muzician ce facea parte din trupa care canta in restaurant si doi clienti. Cei trei au povestit instantei ce si-au amintit despre noaptea blestemata cand restaurantul Beirut a fost cuprins de foc, iar in tragedie au murit trei fete: Nicoleta Cengher, Mihaela Tuca si Nicoleta Vasiliteanu.

Trbuiau sa fie mai multi martori, dar acestia nu s-au prezentat la Judecatorie, motiv pentru care s-a decis amendarea lor. “E incredibil cum nimeni nu-si aminteste de fete. Ce s-a intamplat cu ele in noaptea aia”, spune dezamagita Mariana Sarkany, mama Nicoletei. Urmatorul termen al procesului a fost stabilit pentru 15 decembrie, iar atunci familiilor fetelor spera sa afle mai multe despre ultimele clipe de viata ale tinerilor.
Mormantul Nicoletei este mereu plin de flori

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

De doi ani si jumatate, mormantul cantaretei Nicoleta Cengher, Nico cum ii spuneau apropiatii, este loc de pelerinaj.

Mormantul fetei care avea doar 22 de ani este plin de fotografii si de flori. Acum, mama si fratele mai mic al tinerei se pregatesc sa duca si braduletul de Craciun, asa cum au facut in ultimii ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI