Close sidebar
Close sidebar

Ce se întâmplă acum la Catedrala Mântuirii Neamului? Credincioşii care stăteau la coadă au rupt gardurile jandarmilor

Incidente la Catedrala Mântuirii Neamului din Capitală, acolo unde enoriaşii nu au mai avut răbdare să stea la coadă. Catedrala Mântuirii Neamului este deschisă joi, 29 noiembrie, până la ora 15:00, astfel că oamenii care au venit să o viziteze n-am mai avut răbdare să aştepte să le vină rândul.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

S-ar putea însă ca programul de vizitare să fie prelungit, pentru ca toţi oamenii să ajungă la altar. La această oră, mai sunt câteva sute de persoane, la coadă, în faţa altarului.

Potrivit dcnews.ro, mii de oameni, obosiţi de aşteptare şi înfriguraţi, s-au îmbulzit să ajungă la altar. Au dărâmat gardurile puse de Jandarmeria Română şi au năvălit în interiorul Catedralei Mântuirii Neamului. 

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate și ploi în partea de vest: Cum va fi vremea în țară marți, 20 august 2024- kanald.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: De unde sunt banii pentru majorarea pensiilor în urma recalculării. Ministrul Muncii: „A trebuit să demonstrăm la Comisie”- antena3.ro

Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfinţită duminică, la ea participând zeci de mii credincioşi din toate colţurile ţării şi 100 de preoţi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI