Peste 14 zile, in noaptea de 30 spre 31 octombrie, se vor implini 2 ani de la producerea marii tragedii petrecute in Clubul Colectiv. Bilantul victimelor incendiului devastator a ajuns la 65 de morti si 186 de persoane ranite, multe dintre ele urmand sa poarte vesnic pe corp urmele ranilor provocate de flacari. Dupa noaptea fatidica, Clubul Colectiv amplasat intr-o fosta hala a fabricii Pionierul, pe Strada Tabacarilor din sectorul 4, a fost inchis definitiv publicului si locul a fost luat la puricat de anchetatori.

Astazi, insa, la aproape 2 ani de la tragedia din club, lucrurile incep sa se aseze usor, usor. In cladirile din Strada Tabacarilor din sectorul 4, respectiv in cele vecine clubului groazei, persoanele care au inchirate spectiile respective isi continua obiectul activitatii lor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ieri, 16 octombrie, intr-o sala aproape lipita de club, Adrian Nour, actor al Teatrului National Bucuresti si al companiei artistice “Passe Partout”, a lui Dan Puric, a sustinut aici cursuri de step.

Devenit cunoscut publicului larg dupa participarea sa intr-o emisiune celebra de talente vocale, Adrian Nour preda intr-un spatiu care in trecut apartinea fostei fabrici Pionierul lectii de step atat pentru cunoscatori, cat si pentru incepatori.

Actorul a devenit professor de step si si-a propus ca in cel mai scurt timp sa formeze clase de cursanti, interesati sa descopere tainele acestui stil de dans bazat pe batai ritmice ale pantofilor speciali folositi in timpul executiei si sa sustina ore de pregatire alaturi de el.  

Citeste si: Inca o victima a incendiului din clubul Colectiv. Un tanar a murit, la un an si jumatate de la tragedie

Incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti a avut loc in noaptea de vineri 30 octombrie 2015, in incinta unui club din Bucuresti care functiona in conditii care nu respectau normele de protective, intr-o fosta hala a fabricii Pionierul. Tragedia s-a petrecut in timpul unui concert cu intrare libera, sustinut al trupei Goodbye to Gravity, care isi lansa in acea seara noul album, „Mantras of War”. Din nefecire, nici o persoana din sutele care venisera la concert nu a banuit teribila catastrofa care urma sa se petreaca, dupa ce artificiile montate langa scena au aprins buretele poliuretanic care antifona cladire si in cateva secunde focul a impanzit tot tavanul, iar oamenii au devenit captivi in interior.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si