Tudor Niream a fost dat în urmărire naţională, după ce în seara de 23 noiembrie, în jurul orei 21.00, a plecat de acasă să se plimbe un pic şi nu s-a mai întors. Nimeni nu înţelege ce s-a putut întâmpla cu adolescentul de a dispărut. Pe pagina de socializare a lui Tudor sunt numeroase mesaje transmise de cunoscuţi, dar şi de persoane care deşi nu-l ştiu pe băiat, s-au implicat în găsirea lui.

Cel mai impresionant mesaj este cel al unui băiat care pare că nu-l cunoaşte pe Tudor: ”Hei, Tudor. Te salut din Oradea, am doar 13 ani, dar îţi zic doar atât: ca acasă, lângă familia ta, nu e mai bine nicăieri”

Alţii îl îndeamnă pe adolescent să dea un semn familiei, care e disperată. ”Nu-ţi mai face familia să sufere. Încearcă din răsputeri, oriunde ai fi, să fugi de acolo. Oradea te susţine. Acum, în prag de sărbători, adu-le zâmbetul părinţilor. Du-te acasă!”, este un alt mesaj postat pe pagina de socializare a lui Tudor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tudor Niream a dispărut în seara zilei de 23 noiembrie, în timp ce se afla la bunici, în satul Recea Mare, din Sălaj. Le-a spus acestora că merge să se plimbe şi a plecat fără să-şi ia telefonul cu el. De atunci, nimeni nu l-a mai văzut. Familia a anunţat imediat dispariţia băiatului, cazul a fost intens mediatizat şi pe reţelele de socializare, dar nu s-a primit niciun semn până acum.

Mama lui, Geta Niream a anunţat zilele trecute o operaţiune de căutare a băiatului, iar voluntarii şi pompierii militari l-au căutat pe adolescent chiar şi în apele lacului Vârşolţ, cu ajutorul unei bărci de salvare.
În continuare, Tudor Niream este dispărut, iar până acum deşi au fot mai multe informaţii că ar fi fost văzut în diferite zone ale ţării, nu a fost găsit. Persoanele care l-au văzut pe Tudor Niream sau au informaţii despre băiat sunt rugate să sune de urgenţă la poliţie.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si