Potrivit publicațiilor sportive de pe teritoriul Spaniei, jurnaliștii preconizează că jucătorul argentinian Lionel Messi va continua să facă parte din lotul echipei Inter Miami. Cu toate că numele căpitanului în vârstă de 36 de ani a fost legat de posibile reveniri la Barcelona sau de un transfer în Saudi Pro League, acest transfer nu se va realiza.

Ce se întâmplă cu cariera lui Messi, după încheierea sezonului din SUA? Va rămâne starul argentinian la Inter Miami sau se va întoarce la Barcelona?

Leo Messi în tricoul echipei americane Inter Miami

[Sursa foto: arhivă]

Citește și: Neymar este tată pentru a doua oară. Fotbalistul este în culmea fericirii. Are o fetiță

Echipa Inter Miami a ratat calificarea în faza play-off după înfrângerea suferită sâmbătă, pe data 7 octombrie 2023, de cu scorul de 1-0 în fața formației FC Cincinnati. Sezonul actual din Statele Unite se va încheia pe data de 21 octombrie 2023, notează news.ro.

Messi nu se va întoarce la Barcelona. Care este următorul pas din cariera argentinianului?

După terminarea sezonului obișnuit din MLS, naționala Argentinei va juca meciuri de calificare pentru Cupa Mondială împotriva Uruguayului și Braziliei pe 17 și 22 noiembrie. După această perioadă, se preconizează că Lionel Messi va beneficia de o lună de odihnă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Messi va avea în jur de o lună de vacanţă, ca şi alţi fotbalişti. Aşa că uitaţi de orice mutare în Arabia Saudită sau altele similare" , a transmis Guillem Balague.

Ce se întâmplă cu cariera lui Messi, după încheierea sezonului din SUA? Va rămâne starul argentinian la Inter Miami sau se va întoarce la Barcelona?

Messi în tricoul echipei care i-a adus succesul, FC Barcelona

[Sursa foto: arhivă]

Citește și: Ciprian Marica a rămas pieton. Fostului atacant al naționalei i s-a anulat permisul de conducere după ce a efectuat o manevră neinspirată în trafic

Următoarea sa destinație este revenirea pentru perioada de pregătire pre-sezon la Miami, în contextul în care noul sezon al MLS va demara în luna februarie a anului 2024.

Lionel Messi, care a câștigat Balonul de Aur de șapte ori, a ajuns în lotul echipei Inter Miami în luna iulie a acestui an, după ce a fost membru al echipei franceze Paris St-Germain. Totodată, la ultima ediție a cupei mondiale, Messi, alături de lotul Argentinei, au plecat acasă cu cel mai râvnit trofeu, Cupa Mondială.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si