Seturile LEGO Classic reprezinta o modalitate foarte buna de initiere a micutilor constructori in lumea LEGO si de a-i implica pe acestia in lumea creativa LEGO. Toate seturile LEGO Classic sunt usor de depozitat (aspect important pentru parintii care cred ca LEGO Classic nu isi va gasi locul in apartament) si usor de construit, astfel ca orice micut sau micuta va invata imediat sentimentul de multumire si de mandrie pe care il ofera un set LEGO atunci cand, piesa cu piesa, setul este realizat perfect.

Cutie rosie de creativitate, Cutie albastra de creativitate, Caramizi creative LEGO, Cutie creativa de constructor, Set de constructie creativa LEGO, Placa de baza – sunt numai cateva dintre seturile LEGO Classic pe care le puteti achizitiona de la Noriel. Preturile sunt foarte mici, iar seturile sunt destinate micutilor pana la varsta de 14 ani.

Si poate ca asta va va surprinde. De ce pana la 14 ani? Asta pentru ca seturile LEGO Classic nu doar ca ii introduc pe cei mici in lumea LEGO, dar ii ajuta pe cei mai mari sa creeze seturi complexe. Astfel, o achizitie de LEGO Classic este echivalenta cu o noua poveste pe care cel mic sau cea mica poate sa o creeze.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totusi, seturile LEGO Classic au adus o multime de intrebari producatorilor: cum pot ele sa reziste in perioada in care nimic nu mai este clasic, totul este tehnologizat? Raspunsul l-a oferit vicepresedintele companiei in urma cu mai putin de o luna, atunci cand moderatorii unei emisiuni de la CNBC l-au intrebat exact acelasi lucru:" Suntem norocosi ca brandul nostru si constructia de LEGO-uri este faimoasa si reuseste sa se adapteze timpului, sa ramana in casele celor mici", si-a inceput acesta declaratia.

Un lucru interesant este faptul ca LEGO este al doilea brand al lumii. Primul este Mattel, celebrul producator de papusi Barbie. Iar in anul 2016, Mattel a avut o scadere de 5% a profiturilor, un record istoric pe care nu-l anticipau producatorii. Iar LEGO, o crestere de 35%.

"LEGO Classic va ramane in producatie. In timp, vom aduce si noi si noi seturi, tot pentru copii, tot mergand pe ideea de creativitate si de ajutor. Ne gandim la LEGO Boost, un set pe care speram sa il scoatem pe piata la finalul lui 2017, in care vom imbina tehnologia si creatia. Dar uneori e bine sa ai si varianta a doua: clasicul", a declarat acesta.

Asadar, un clasic va ramas clasic. Iar daca vreti sa achizitionati LEGO Classic, Noriel va asteapta cu preturi accesibile si interesante. Iar la comenzi de minimum 150 RON, transportul este gratuit oriunde in tara.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si