Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău a hotărât ca tânăra în vârstă de 28 de ani care a accidentat-o mortal pe Anastasia, o fetiţă în vârstă de 4 ani, să fie arestată la domiciliu.

Citeste si: Giurgiu: Un băiat a dispărut în timp ce se afla la scăldat. El a fost găsit între timp şi se încearcă resuscitarea

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Măsura a fost luată după ce procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, judeţul Iaşi, la data de 3 iunie, au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 zile faţă de femeie. Aceasta a produs un accident mortal atunci când se afla la volanul unei maşini, chiar dacă nu avea permis de conducere.

Șoferiţa în vârstă de 28 de ani care a ucis-o pe Anastasia, în arest la domiciliu

"Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în ziua de 1 iunie, ora 18:00, inculpata a condus fără a deţine permis de conducere un autoturism, pe DS 516 din comuna Scobinţi, judeţul Iaşi, acroşând o minoră în vârstă de 4 ani, aflată pe carosabil.

La ora 19:52, a fost declarat decesul minorei. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău a respins propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatei, luând măsura arestului la domiciliu faţă de inculpata C.M", informează, printr-un comunicat de presă citat de  Agerpres, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, prim-procuror Alexandra Teona Sava.

Citeste si: O româncă din Italia, refuză să părăsească locuința bătrânei de care avea grijă cu toate că a fost concediată

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si