Mașina în care se afla cu soța s-a a fost lovită în plin de un tren. Aceasta era la volan, iar dintr-o clipă de neatenție a trecut pe calea ferată fără să se asigure. Soția lui Tavy Puștiu a supraviețuit, fiind transportată în stare gravă la spital, în timp ce lăutarul, aflat pe scaunul din dreapta a murit pe loc.

Citeste si: VIDEO- Sfârșit tragic: Mamă și fiică, ucise într-un cumplit accident rutier

O clipă de neatenție i-a fost fatală

Scena de coșmar a fost filmată, Tavy fiind live pe Facebook în momentul în care s-a produs tragedia.
După ce știrea s-a răspândit peste tot, anumite zvonuri spuneau că și Monica ar fi murit în accident. Familia soției lui Tavy Puștiu a transmis un mesaj pe Facebook.
„Mă oameni buni am văzut că multă lume spune ca a murit și Monica, nevasta lu Tavy. Nu a murit rugați-vă pentru ea să o vindece Dzeu vă rog din suflet, rugați-vă pt ea. Să vă asculte Dzeu rugăciunea să pună Dzeu mâna pe ea și să-i dea vindecare”, este mesajul postat de o apropiata a lui Tavy Pustiu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Moartea lui Tavy Puștiu, manelistul spulberat de tren, a fost luată la mișto: “Live, tată, live. Ultimul live, ultima țigară”

Medicii fac tot posibilul pentru a o ține în viață. Anumite surse spun că starea ei ar fi stabilă la acest moment și probabil o va aștepta o recuperare grea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si