La data de 6 noiembrie 2023, cunoscutul afacerist din Sibiu, Adrian Kreiner, a fost torturat până la moarte de trei bărbați, chiar în propria locuință.

În urma cercetărilor efectuate, autoritățile ar fi descoperit că cei trei indivizi care l-au tâlhărit și omorât pe Kreiner ar fi Minae Marian Cristian, Ghiță Laurențiu și Zuleam Costinel Cosmin. Cei trei suspecți au fost acuzați, în urma anchetei, de comiterea infracțiunilor de omor calificat și două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Adrian Kreiner

Adrian Kreiner

[Sursa foto: Facebook]

Suspecții Ghiță Laurențiu și Minae Marian Cristian au fost reținuți de autorități la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, în străinătate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord. Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora",

a transmis Poliția Română.

Între timp, despre suspectul Zuleam Costinel Cosmin, cunoscut drept liderul infracțiunii, nu se știe nimic. După ce ar fi comis infracțiunea, acesta ar fi fugit în străinătate, iar locul unde s-ar afla încă este necunoscut.

Unde se află suspectul Zuleam Costinel Cosmin?

Zuleam Costinel Cosmin este suspect în cazul asasinării afaceristului Adrian Kreiner.

Afaceristul din Sibiu a murit la data de 7 noiembrie 2023, după ce a stat o zi în comă.

La data de 6 noiembrie, trei bărbați i-au intrat în casă, l-au jefuit și apoi torturat cu sânge rece, în timp ce în casă se mai afla soția și copilul afaceristului.

Citește și: VIDEO- Doi dintre presupușii criminali ai afaceristului din Sibiu, arestați de polițiști în străinătate. Al treilea este încă de negăsit

După comiterea infracțiunii, cei trei bărbați au fugit în străinătate. În timp ce doi dintre suspecți au fost prinși și reținuți de autorități, Zuleam Costinel Cosmin este de negăsit. Potrivit ultimelor informații, suspectul, poreclit și Olteanul, s-ar ascunde în Indonezia. Autoritățile continuă demersurile pentru a-l prinde.

suspect zulean costinel cosmin

Zuleam Costinel Cosmin

[Sursa foto: Poliția Română]

Zuleam Costinel Cosmin se află pe lista celor mai căutați oameni de Poliția Română.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si