Close sidebar
Close sidebar

Ce se intampla in aceste momente cu casa in care politista sinucigasa din Gorj si-a omorat mama si bebelusul! Vecinii ii spun “locuinta groazei”

Politistii au luat o decizie in privinta imobilului in caee s-au comis crimele

Cornelia Ionescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Clipe teribile, ieri, la Balesti, judetul Gorj! O politista s-ar fi sinucis, dupa ce, cu doar cateva minute inainte, isi impuscase mortal mama si fiul de numai sase luni! Pistolul apartinea sotului, si el om al legii de foarte multi ani, in localitatea Matasari.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

Casa politistei sinucigase din Gorj a fost sigilata! A fost sinucidere sau tripla crima?

Politistii gorjeni au inceput cercetarile imediat si in acest moment, se pun cap la cap toate informatiile.

Se iau in calcul doua ipoteze, ca a fost o dubla crima urmata de sinuciderea politistei Adela Lapadat sau ca a fost o tripla crima.

Cert este ca politista a fost gasita cazuta langa usa de la intrarea in locuinta, cu pistolul langa ea, iar mama acesteia intr-o camera, in pat, de aici si semnele de intrebare in acest caz ce a ingrozit o tara intreaga.

Pentru investigatii si masuri specifice in astfel de situatii, casa a fost sigilata! E locuinta groazei”, asa ii spunem noi, vecinii! Niciodata nu am fi crezut ca se va intampla asa ceva”, au dezvaluit persoane care stau in apropiere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI