In urma cu o saptamana, un baietel de numai trei anisori a incetat din viata dupa ce ar fi consumat o shaorma infectata cu salmonela la un fast-food din Capitala!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Parinti copilului, care, initial, si ei au fost internati la spital cu aceleasi simptome de toxiinfectie alimentara, au depus o sesizare la Parchetul Tribunalului Bucuresti, imediat ce fiul lor a incetat din viata!
Inregistrat ca moarte suspecta, dosarul este in acest moment pe mana ofiterilor de la „Omoruri” din Politia Capitalei. Pana acum, in fata anchetatorilor au fost adusi la audieri si patronul localului din care s-a cumparat produsul cu probleme, dar si alte persoane implicate in caz! Mai mult, si parintii parintii micutului care si-a gasit sfarsitul tragic intr-un asemenea mod au fost si ei pusi sa dea declaratii detaliate.

Un copil de trei ani a murit dupa ce a mancat o shaorma! Ce spun sursele autorizate

Pe de alta parte, si Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a anuntat ca investigheaza cazul. In plus, au fost sesizate si Directia de Sanatate Publica si Sanitar Veterinara, avand in vedere suspiciunea de contaminare a trei victime simultan. Cat despre sursa infectiei, medicii au spus ca evolutia rapida a bolii a putut fi cauzata de toxine puternice, cum este cea botulinica. Dat fiind ca nu au existat alti clienti ai shaormariei care sa ajunga la spital, cauza tragediei va putea fi stabilita clar numai in urma raportului IML.

“Totul se va afla abia peste doua saptamani, atunci cand rezultatele toxicologice vor veni de la laborator. Pana atunci, nu se poate lua nici macar o masura impotriva celor care au fost aratati cu degetul”, au spus surse autorizate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si