Close sidebar
Close sidebar

Ce se intampla in continuare in cazul tinerei de 30 de ani care a murit dupa ce a nascut prin cezariana. Conducerea spitalului a amutit

Mai multe anchete au fost deschise in cazul tinerei de 30 de ani, care a murit in mainile medicilor de la un spital privat din capitala, imediat dupa ce a nascut un baietel sanatos. Nimeni nu are vreo explicatie pentru ceea ce s-a intamplat in acea noapte. Nici macar conducerea spitalului, care a anuntat ca a inceput ancheta interna si asteapta rezultatele necropsiei.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Moartea fulgeratoare si inexplicabila a tinerei de 30 de ani e investigata de procurori, care au deschis un dosar penal de moarte suspecta. Ca sa inceapa cercetarile, insa, au nevoie de rezultatele autopsiei, de la Institutul de Medicina Legala. Acestea vor fi gata abia peste doua saptamani. In paralel, s-a deschis o ancheta interna si in spitalul privat. Reprezentantii clinicii refuza sa faca declaratii.

"Au dat din umeri. Au spus ca si pentru ei este o necunoscuta. Nici ei nu stiu ce s-a intamplat si ca asteapta rezultatele de la IML", a spus mama fetei.
Nimeni nu stie ce s-a intamplat in acea noapte de groaza.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro


Alexandra era programata pentru operatia de cezariana pe 17 iulie, lunea trecuta. Cu cateva zile inainte, corpul ei a dat semne de slabiciune. Ii crescuse tensiunea si i se umflasera mainile si picioarele.
In urma altor investigatii, a fost diagnosticata cu preeclamsie, o afectiune care poate provoca nasterea prematura dar si unele complicatii pentru mama. Asa ca familia, la sfatul mai multor doctori, a cerut ca cezariana sa se faca de urgenta.
S-a trezit cat sa apuce sa isi stranga pruncul la piept. Dupa cateva ore... venea vestea socanta, cand tot universul familiei parca s-a naruit.

"Stiu ca a fost un copil dorit, un copil care nu va putea spune niciodata mama.

Niciodata. Doar in fotografii. Va sti ca cea din fotografie este mama lui"

Dupa ce a platit 10 mii de lei plus banii pentru investigatii suplimentare, tatal, ramas sa isi creasca singur copilul, l-a luat pe bebelus din clinica privata si l-a transferat la un spital de stat, unde i se va face un set nou de analize. Cazul este anchetat si de Colegiul Medicilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI