Close sidebar
Close sidebar

Ce se intampla la locul unde au murit cei cinci tineri din Bistrita. Oamenii spun ca aceasta trecere pare blestemata

Tragicul accident de joi, in urma caruia cinci adolescent si-au pierdut viata dup ace masina in care se aflau a fost lovita de un tren in halta Viisoara, scoate la iveala nereguli grave. Oamenii din zona sunt de parere ca daca autoritatile montau o bariera la trecerea de cale ferata, tragedia ar fi putut fi evitata.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tragedia a avut loc joi, cand, in drum spre Negrilesti, Lavinia nu s-a asigurat la trecerea de cale ferata din Viisoara. Masina in care se afla impreuna cu fratii si verisorul ei a fost spulberata de un tren plin cu calatori. Oamenii din zona spun ca lipsa barierei e motivul pentru care zeci de tineri au pierit aici de-a lungul vremii.

Localnicii din Viisoara spun ca aceasta trecere pare blestemata. O data la doi ani isi ia tributul. In 12 decembrie 2015, alti patru tineri au murit dup ace soferul de taxi nu s-a asigurat corespunzator.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

In spatele revoltei ramane durerea parintilor celor 5 copii, care au plecat mult prea devreme la Ceruri.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI