Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a făcut un anunț oficial legat de căldura din apartamentele bucureștenilor. Edilul spune că oamenii nu vor avea de suferit în această iarnă din cauza problemelor financiare cu care s-a confruntat administrația PMB, aratâ fanatik.ro.

Ce se va întâmpla cu căldura din apartamentele bucureștenilor. Firea face anunțul

Firea a organizat o conferință de presă în care a respins total informațiile conform cărora bucureștenii nu vor avea căldură în case. Primarul a promis că „anul acesta”, „sub nicio formă” nu se va sista livrarea agentului termic.

Citeste si: Rezultate intermediare „LET`S DO IT, ROMANIA!”: Peste 118 000 de voluntari au participat la ziua de curatenie națională de pe 21 septembrie

Firea face anunțul

„Se lansează aceste petarde în presă, în comunicate de presă, cele mai multe plătite de firme de PR. Nu știu ce vorbesc și nu înțeleg complexitatea fenomenului sau – mai grav – o înțeleg, dar vor să facă rău, gândindu-se doar la un câștig, un câștig imediat, personal sau un câștig de grup. Acesta este adevărul despre ultimele știri apărute.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ce se va întâmpla cu căldura din apartamentele bucureștenilor. Firea face anunțul

Sub nicio formă nici anul acesta nu se pune problema ca din cauza dificultăților financiare prin care a trecut în acest an Primăria Capitalei din cauza tăierii bugetului de către Guvern cu 30%, nu se va sista livrarea agentului termic.Vom avea în continuare apă caldă și căldură în București, vom face toate eforturile necesare”, a declarat primarul general.

Citeste si: Acord final între Consiliul UE şi Parlamentul European pentru desemnarea lui Kovesi procuror-şef european

„Vom face toate eforturile necesare”

Gabriela Firea spune că se vor demara lucrări de înlocuire a țevilor vechi și uzate de termoficare. Edilul a mai adăugat că știe care sunt urgențele, zonele vulnerabile și unde trebuie sa fie înlocuite conductele în mod prioritar, în condițiile în unele țevi au și 50-60 de ani vechime.

Ce se va întâmpla cu căldura din apartamentele bucureștenilor. Firea face anunțul

„Elementul de noutate este că anul acesta am demarat pe 3 paliere deodată și încercăm să fim gata la timp.

Citeste si: Gigi Becali declarație uluitoare despre România: „Noi până acum le furam bani. Noi le luam banii la mişto şi ei s-au prins. Mai facem şi gălăgie, că nu e corect.”

Vorbim atât de reparații în zonele unde aveau loc cele mai dese și mai grave avarii și de asemenea în paralel înlocuirea țevii vechi, uzate, îmbătrânite, depășite tehnologic cu țeavă nouă, de calitate și cu o tehnologie modernă”, a mai spus Firea atunci când a fost chestionată despre noutățile legate de termoficare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si