Judecătoria Mangalia a luat o decizie în cazul lui Vlad Pascu. Hotărârea se pare că nu este definitivă și poate fi contestată. Ce se va întâmpla cu Vlad Pascu, acuzat de uciderea a doi tineri în stațiunea 2 Mai?

Judecătoria Mangalia, decizie în privința lui Vlad Pascu

Vlad Pascu a realizat în urmă cu câteva zile o cerere prin care solicita măsura arestului preventiv la domiciliu.

Cererea tânărului a fost respinsă de judecător, care a decis ca Vlad Pascu să rămână în arest preventiv, în celula sa de la Poarta Albă.

Astăzi, Judecătoria Mangalia se pare că a pronunțat decizia menținerii arestului preventiv în ceea ce îl privește pe Vlad Pascu până la 1 august 2024, inclusiv.

Citește și: VIDEO "Îmi pare rău, dar nu mai pot face nimic". Vlad Pascu le-a cerut iertare părinților tinerilor pe care i-a ucis. Decizia luată de judecător în ceea ce-l privește

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Ce se va întâmpla cu Vlad Pascu

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

"Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispuse faţă de inculpatul Pascu Matei- Vlad, fără antecedente penale, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului prevăzute de art.

192 alin. (1), (2) şi (3), art. 196 alin. (1) şi (4), art. 336 alin. (2) şi art. 338 alin. (1), toate din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin. (1) din Codul penal.

Menține măsura arestării preventive față de inculpatul Pascu Matei – Vlad, cu datele de mai sus, pe o durată de 60 de zile, de la data de 03.06.2024 până la data de 01.08.2024
inclusiv.


Respinge ca neîntemeiate cererile formulate de inculpat prin apărător privind revocarea arestării preventive și înlocuirea arestării preventive cu arestul la domiciliu.

Măsura dispusă de instanţă cu privire la inculpatul Pascu Matei – Vlad va fi comunicată administraţiei locului de deţinere",  se arată în decizia judecătoriei, potrivit ziuaconstanta.ro.

Citește și: VIDEO- Tineri uciși pe șosea, părinți umiliți în instanță. ,,Să pui o asemenea întrebare unui părinte care-și înmormântează copilul mi se pare strigător la cer''

Ce se va întâmpla cu Vlad Pascu

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Decizia judecătoriei Mangalia nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si