Nu mai e un secret ce frumoasă şi elegantă este fiica lui Gică Hagi. După  ce absolvit cursurile facultății de Teatru și Film „New York” din Las Vegas, Kira a revenit în ţară şi s-a dedicat carierei de actriţă, apărând deja în câteva filme şi piese de teatru.( vezi ce gest superb a făcut Gică Hagi de ziua lui)

Ce frumoasă şi elegantă este fiica lui Gică Hagi: "Nu a fost uşor să accept că sunt adult"

Recent, Kira a anunţat că va preda cursuri de actorie pentru copii. Momentul a coincis cu un pictorial în care Kira apare într-o fustă scurtă, colorată, în timp ce în mână îşi ţine pantofii cu toc. “Momentul acela când e rândul tău să dai mai departe! Nu a fost uşor să accept că sunt adult, să ştiţi! Cu mult entuziasm mă pregatesc să inaugurez DALLESGO KiDS şi să predau cursul de Actorie, dedicat copiilor cu vârste între 10-13 ani. ”, a scris Kira.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ce frumoasă şi elegantă este fiica lui Gică Hagi: "Sunt sigură că o să ne distrăm"

E clar ce frumoasă şi elegantă este fiica lui Gică Hagi. “E un curs în care vom explora universul minunat al actoriei prin jocuri şi exerciţii care sunt sigură că îi va ajuta pe copii în toate aspectele vieţii lor. Aşa cum m-a ajutat şi pe mine! Cred mult în acest fel de dezvoltare personală, altfel nu m-aş fi băgat! Şi sunt sigură că o să ne distrăm.

Ei pe seama mea şi invers!”, a mai spus Kira Hagi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si