Close sidebar
Close sidebar

Ce-si doresc romanii sa isi cumpere de Black Friday? De la cateva luni de curent electric gratuit pana la incaltaminte, mancare si telefoane mobile

De Black Friday, imaginaţia comercianţilor pare nemărginită. Dacă anul trecut s-au vândut pe bandă rulantă lingouri de aur, acum aţi putea să vă asiguraţi gratuit consumul de electricitate pentru 6 luni. Iar dacă sunteţi în căutare de electrocasnice le puteţi cumpăra în 36 de rate fără dobândă. Care ar fi, totuşi, cu adevărat dorinţele românilor? ##VIDEO34257##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai sunt doar 4 zile pana la cea mai asteptata zi din comertul romanesc. Daca unele companii am putea spune ca au "furat startul" si au promotii inca de acum cateva saptamani, altele incearca sa dea lovitura vineri cu oferte mai putin obisnuite.

Tudor Manea, director operatiuni: "Oferta pe care o propunem de Black Friday: 6 luni gratuite pe un contract de un an de zile."



Nu, nu este vorba de telefonie mobila si nici de televiziune prin cablu. Ci despre… energie electrica. Cum piata tocmai a devenit libera, unul dintre noii furnizori de curent pune la bataie 1.000 de contracte cu 6 luni de facturi gratuite.

Iulian Stanciu, CEO companie: "Exista o limita superioara pana la care se poate da gratuitatea, este calculata la cat consuma o casa medie, spre mare, cu toate aparatele in functiune."

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro



Compania promite ca toate actele vor fi gata pana la mijlocul lui decembrie, asa ca, de Craciun, ati putea atarna cate instalatii de brad doriti, oricum consumul nu conteaza.

Pasiunea pentru "Black Friday" este mai mare ca niciodata: 8 din 10 romani au auzit despre aceasta zi si aproape tot atatia vor sa si cumpere ceva.

"Se numara orele si se fac ultimele pregatiri pentru Black Friday.
In acest depozit, cel mai mare din Romania, adica are suprafata a 20 de terenuri de fotbal, sunt peste un milion de produse care vor fi puse la bataie vineri. Pana si ambalajul este gandit special pentru aceasta adevarata sarbatoare a reducerilor."



Marian Tudor, sef depozit:" Undeva in luna aprilie am inceput sa pregatim layout-urile si, incepand cu luna august, au inceput sa vina produsele pentru Black Friday."


E drept, unii dintre clienti ar avea dorinte ceva mai neobisnuite.

"Cred ca la produsele pentru mancare si la imbracaminte, bineinteles, si locuinte!"



Am putea adauga pe aceasta lista pretul carburantului, plata intretinerii si altele tot la fel de neobisnuite. Dar, cum astfel de visuri vin cu un pret, comerciantii au mai gasit o metoda sa-si atraga musterii: rate fara dobanda, chiar pana la 36 de luni.

Mihai Patrascu, CEO: "Ne-am gandit cum putem sa facilitam achizitionarea lor usoara, asa ca avem posibilitatea de a se face rate foarte rapid."

Cele mai ravnite si vanate promotii sunt, si anul acesta, la telefoane mobile, televizoare si laptop-uri. Bani sa aveti, ca reducerile pot ajunge si la 50 la suta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI