Nu pun geana pe geana bietele mame internate cu bebelusii in spitalul in carer gandacii sunt ca la ei acasa.

„Am vazut si azi dimineata. Am omorat doi si aseara. Sunt mici, marunti.Si la oglinda am vazut”, spune o mamica.

Cu ochi-n patru dupa insectele care au semanat groaza, mamele abia asteapta sa paraseasca spitalul.

Cadrele medicale cunosc situati, insa pun totul pe seama lucrarilor de modernizare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Suntem usa-n usa cu santierul si putem spune ca pana in acest moment nu am avut niciun fel de problema. Este intr-adevar o situatie neplacuta atat pentru pacienti, cat si pentru noi, cadrele medicale, care ne desfasuram activitatea in conditii foarte grele”, a declarat un medic.

 

"VEZI GANDACUL, FACI O DONATIE"

Deranjati de faptul ca parintii au postat pe retelel de socializare filmulete cu gandacii de la pediatrie, unii medici vin cu solutii incredibile.

Cred ca ar fi bine daca sesizeaza anumite situatii care pot fi remediate, sa stranga niste donatii prin care noi sa fim ajutati”, spune un medic.

Nici managerului nu ii este straina situatia. „Incepand de astazi, se fac externari astfel incat cate un salon sa poata intra in dezinfectie. Pediatria a avut un aflux de adrsabilitate excesiv”, a declarat managerul spitalului.

De la Directia de Sanatate Publica aflam ca la controale, gandacii au stat ascunsi: „S-au facut controale. Anul acesta nu s-a dat nicio amenda la Spitalul Judetean”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si