Unii fac poze, altii privesc si isi pun intrebari. Sau rad. Fiecare se intreaba ce-a vrut sa spuna artistul…

Un domn ne lamureste nu asupra raspunsului, ci mai degraba asupra modalitatii de analiza: „Probabil ca trebuie sa te duci, sa te apropii, sa te uiti, sa studiezi, sa incerci sa intelegi ceva".

O persoana accepta provocarea noastra si analizeaza mai atent opera de arta: „Poate fi si un proiectil! Un proiectil, da… Aaa… Deci, capul de la un proiectil”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Altcineva spune ca n-are nicio parare: „Nici nu-mi pierd timpul sa ma uit”.

Gasim un turist strain, asa ca analiza noastra devine internationala: „Nu stiu tot contextual despre ce-ar trebui sa fie. Dar, pare sa simbolizeze ce cred eu?

Turistul englez ne lamureste de ce nu poate spune mai multe: „Probabil as fi spus asta, dar, pentru ca sunt englez, sunt prea politicos!”

Opera expusa in Piata Revolutiei se numeste "Prizonierul Vietii". Naste intrebari, atrage atentia, asa ca scopul artitului pare atins din acest punct de vedere.

Zona este celebra pentru astfel de expozitii stradale de arta contemporana. Anul trecut, alte opre de arta ciudate au atras atentia trecatorilor.

Operele expuse in Piata Revolutiei sunt schimbate periodic, asa ca asteptam cu nerabdare urmatoarea expozitie.

Cine stie ce o sa mai descoperim.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si