Close sidebar
Close sidebar

Ce spun calugarii de la Manastirea Dervent despre cantareata de muzica populara care s-a retras la manastire?

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Silvana Riciu a ales sa se retraga in liniste la manastire, pentru rugaciune si purificare sufleteasca. Cantareata de muzica populara a marturisit ca daca nu ar fi familia la mijloc, ar alege oricand calea monahala.
"Eu daca nu as avea familie si as avea doar meseria, m-as retrage la manastire oricand. As fi foarte fericita. E un loc in care te simti ca-n rai. Nu e nevoi sa mergi dincolo ca sa vezi cum e in rai", ne-a spus ea.

Parintele Efrem Bandarica a marturisit ca artista obisnuiste sa vina in mod frecvent in lacasul sfant pentru "putina liniste".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro


"D-na Silvana Raciu nu s-a retras la manastire dar obisnuieste sa vina cu copiii, pentru putina liniste, oleaca rugaciune si cum spunea parintele Arsenie Papaciuc: "Putin timp, petrecut bine!", a spus el pe Facebook.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI