Close sidebar
Close sidebar

Ce spun politistii despre femeia care ar intepa oameni prin Bucuresti si i-ar infesta cu HIV. "Ea are SIDA, dar..."

O femeie din sectorul 5 al Capitalei a pus pe jar opinia publica dupa ce s-a aflat despre ea ca ar intepa oameni cu un ac si i-ar infesta cu virusul HIV.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aceasta "terorista" a fost denuntata in urma cu mai mult timp de catre mai multe persoane din sector, oameni ce banuiau ca femeia este bolnava si ca ar face orice pentru a infesta si alte persoane.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Politistii au reusit sa o aresteze astazi, chiar intr-un autobuz, si au aflat toata povestea ei. Femeia este prostituata si singura temere a oamenilor legii este ca ar putea sa ii imbolnaveasca cu acest virus pe barbatii care fac sex neprotejat cu ea.

Totusi, oamenii legii spun ca nu exista un cadru legal prin care sa o retina pe femeie. "Femeia este bolnava de SIDA si are documente medicale in acest sens. Ea ne-a recunoscut ca face sex pe bani, dar ne-a mentionat ca se protejeaza. Atata vreme cat nu exista nicio reclamatie impotriva ei, dupa audieri a fost lasata sa plece acasa. Nu s-a luat nicio masura impotriva ei. Nu inteapa oamenii cu acul infestat cu HIV prin autobuze sau statii.
Singura temere exista legata de posibilitatea imbolnavirii persoanelor care ar face sex neprotejat cu ea, dar in lipsa unor reclamatii in acest sens ea nu poate fi cercetata"
, au declarat surse judiciare pentru cei de la libertatea.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI