"Nu ma pronunt in privinta crizei de la Bucuresti. Dorim sa fie intarita democratia, dar acestea sunt probleme interne ale Romaniei", a spus Angela Merkel.   

"In ce priveste criza politica de acasa in mod natural doamna cancelar nu doreste sa exprime o opinie, dar am avut o discutie si am transmis mesajul ca e o criza in interiorul coalitiei de guvernare, dar Romania e o tara stabila si am comunicat celor implicati sa gaseasca solutii urgente ceea ce se va si intampla", a declarat Klaus Iohannis.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Klaus Iohannis efectueaza in perioada 19-21 iunie o vizita in Germania. Vizita in Germania are loc in contextul in care in acest an se implinesc 50 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice la nivel de ambasada, 25 de ani de la semnarea Tratatului privind cooperarea si parteneriatul in Europa dintre Romania si Germania, precum si 10 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si