Multa lume a fost extrem de bucuroasa, dar nu de aceeasi bucurie a dat dovada si directorul RATB, Radu Paul Orzata. Acesta a facut niste declaratii prin care i-a transmis Gabrielei Firea ca gratuitatea RATB ar putea fi o mare problema. "Lucrurile incep sa se miste, avem sperante mari ca vor functiona mult mai bine ca pana acum. Poate fi fezabil, de ce nu? In niste conditii optime, care sa aduca performanta transportului in comun, da.

Trebuie indeplinite multe conditii ca sa fie eficient pentru calatori, pentru ca, in traficul care este acum in Bucuresti, pot fi si 1000 de autobuze, tot in aglomeratie ar sta. Trebuie facut in primul rand banda unica", a spus acesta.

Cat despre faptul ca RATB n-ar mai incasa bani de la bucuresteni, Orzata spune ca asta este o problema. "E o problema, dar ar trebui compensata de municipalitate. Daca doamna primar si-a facut socotelile si a gasit solutia de finantare, de ce nu. Nu e o gaura, gratuitatea asta va fi sustinuta de municipalitate, nu altfel", a spus directorul RATB.

Anual, RATB incasa 160 de milioane de lei ceea ce reprezenta aproape 35% din bugetul institutiei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si