Mama bărbatului ucis în dubla crimă de la Bran a explicat cum s-a produs tragedia: „El trebuia să intre de serviciu astăzi... ieri după-masă a venit la noi pentru că soția lui era de serviciu și a venit aseară la 20.00. Era foarte trist. Ieri se vedea lumină la 6.00 dimineața la ei în casă. Mai târziu l-a sunat un coleg pe fiul meu cel mic Cristi și i-a spus că Nicu nu răspunde la telefon, și trebuia să-l înlocuiască la tură.

Când s-a dus Cristi să verifice i-a găsit morți în casă”.

Dublă crimă la Bran! O altercație între veri s-a terminat terminat cu o tragedie oribilă. Două persone au murit

Doi tineri din Bran au fost găsiți într-o baltă de sânge, în locuința lor. Victimele crimei sunt soț și soție, iar criminalul este un văr de al bărbatului. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

O crimă teribilă a avut loc  într-o vilă din Bran. Nicu Pepene și soția sa, Alexandra, au fost uciși. Bărbatul, de 38 de ani nu a mai apărut luni la locul de muncă, iar colegii au alertat familia, care locuiește în vecinătate. 

Tatăl și o cumnată a bărbatului s-au dus la el acasă și au găsit ușa de la intrarea în vila cuplului spartă.

Iar când au urcat la etaj i-au găsit pe cei doi soți, într-o baltă de sânge. Familia suspectează pe un vecin cu care sunt în conflict din cauza unui proces pe o bucată de teren.

Bărbatul găsit mort lucra la SMURD Moieciu, iar soția sa era asistentă la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mama bărbatului este copleșită de durerea morții copilului său. Își amintește plângând că, cu doar o zi în urmă, a fost la ei acasă și le-a făcut clătite.

Citește și:  Clipe de coșmar pentru o româncă și copiii săi, în Belgia. Calvarul pe care l-au trăit a ieșit la iveală

Cumnata celor doi susține că nu își poate da seama cine ar fi vrut să le facă rău, pentru că erau niște ”copii deosebiți”.

Vărul lui Nicu i-a ucis pe cei doi din cauza unui gard

Se pare că atacatorul ar fi un vecin care este și vărul victimei. Colegii de serviciu ai pompierului care a decedat s-au sesizat după ce acesta nu a ajuns în această dimineață la unitate și au sunat familia să întrebe ce s-a întâmplat cu el.

O altercație între rude s-a terminat cu o tragedie de proporții. Totul s-a petrecut în satul Șimon unde, în urma conflictului, vărul și cumnata atacatorului au murit.
Reprezentanții Parchetului și Poliția Stațiunii Bran se află la fața locului.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbatul care a decedat avea 38 de ani și lucra la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, punctul de lucru de la Moieciu. El și soția lui s-au căsătorit anul trecut. Cei doi soți au fost descoperiți morți, acasă, chiar de tatăl bărbatului ucis.

Citește și:  FOTO/VIDEO- Un tânăr de 21 de ani a murit după ce s-a izbit cu mașina de un sens giratoriu în Sebeș. Tragedia a fost surprinsă pe camerele de supraveghere

Potrivit unor surse neoficiale, relatează newsbv.ro, victimele aveau capetele zdrobite, cel mai probabil lovite cu toporul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si