Vești noi despre starea de sănătate a lui Mihai Leu! Vineri seara acesta ar fi fost transferat cu un elicopter de la un spital din Hunedoara, la București, din cauza unor complicații, scrie Realitatea.

Înainte de a fi transferat el ar fi stat pe secția ATI, însă starea lui se înrăutățea.

Ce spune medicul despre starea campionului?

Medicul Irinel Popescu a făcut primele declarații despre starea lui Mihai Leu. Acesta ar fi fost operat de urgență, în urmă cu trei săptămâni la Spitalul Militar din Capitală, deoarece starea lui era una foarte rea. De asemenea, medicul a spus că sportivul este în stare stabilă acum, însă evoluția sa a fost una complicată după o operație la abdomen. Mai departe, Mihai Leu se află sub tratament.

„A dezvoltat aderențe, poate să apară în orice abdomen operat. A făcut o ocluzie intestinală, el e pacient in Spitalul Fundeni, dar s-a întâmplat într-o noapte si a fost operat urgent la Spitalul Militar. Postoperator, evoluția a fost mai complicată ”, a spus cadrul medical pentru sursa citată mai sus.

Medic Mihai Leu

Imagine cu Mihai Leu.

[Sursa foto: Colaj Facebook & iStock]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Vizită surpriză la Spitalul Foișor! Alexandru Rafila și Marcel Ciolacu au mers la Florin Piersic. Cum se simte actorul?

Ce mesaj  a transmis sâmbătă Mihai Leu?

Recent, Mihai Leu a transmis și un mesaj pe pagina sa de Facebook. El a spus că este pe mâini bune și le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune.

Sportivul a transmis un mesaj de pe patul de spital în care spune că este pe mâini bune și că se gândește să revină cât de curând pe circuit. 

„Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile pozitive. Sunt pe mâini bune și deja mă gândesc să revin cât mai curând la curse. Al vostru, Mihai Leu”, a transmis campionul pe pagina sa de Facebook.

Medic Mihai Leu

Imagine cu Mihai Leu.

[Sursa foto: Colaj Facebook & iStock]

Citește și: Cine sunt cele două tinere care au sfârșit în cumplitul accident din Vaslui? Bianca și Petronela lucrau împreună la un complex: ”Te voi iubi etern”

Acesta ar fi aflat în anul 2014 că are cancer la colon și ar fi suferit două intervenții chirurgicale. Mihai Leu are 55 de ani și este fost campion mondial la box și campion național de raliuri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si